sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie Prezydencie, Polska jest jedna!

Czy nie lepiej, zamiast próbować wyłudzić jakąś kasę, sprzedać komputer??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie Prezydencie, Polska jest jedna!

Naprawdę, całe te Twoje jęki są bardzo podejrzane! Na co potrzebna tak nagle, tuż przed Świętami, gotówka? Zresztą masz różne providenty; i po problemie. Możesz sprzedać kompa!

Ale plany można zrealizować.
Można by też nagrać jakiś lipdub na ulicach Łomży, np. Długa i Stary Rynek.

rudy błazen z druhem

Pierw osoby potem plany, a dla nie wiedzacych wyzej jest link.

Dziekuje !!!

Takie coś :)

http://www.youtube.com/watch?v=er7kawHzseY

urbi et orbi !

No i znowu jak co roku dostałem kapcie i skarpety,i to mają być wesołe święta?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Gratuluje odwagi i zdecydowania Panu Patrykowi.

??

taa...

Patryk to dobry człowiek skupiony na dobru drugiej osoby a nie na własnym egocentryzmie nie to co mój Ks. Proboszcz który robi to co mu się opłaci mając w dupie ludzi na których nic nie zyska.

Szanowni Państwo

Właściwy człowiek na właściwym miejscu we właściwym czasie może osiągnąć sukces który jest czasem jak wygrana w totolotka ale temu szczęści trzeba jednak pomóc.

Gdyby staruszek na którego już przyszła pora odejścia do Pana zszedł Patrykowi na rękach nie pisali byście o wielkiej Chwale Patry bo też ZAPEWNE NIE ROBIŁ ON TEGO DLA CHWAŁY I WASZEGO POCHLEBSTWA

Patryk TO ZROBIŁ Z ODRUCHU BEZ KALKULACJI - nie miał czasu pomyśleć CZY MU SIĘ OPŁACI I MYŚLAŁ CZY da radę zrobić to i wytrzymać i czy STARUSZEK PRZEŻYJE AŻ PRZYJADĄ PROFESJONALIŚCI.

Mój Proboszcz posłał by bezwiednie staruszka do piachu tak jak moje życie do posłał do nędzy czyniąc swoje parafialne umartwienia na modlitwie

Ja polecam jeszcze niewygodne fakty z 11 września:
http://www.youtube.com/watch?v=3wkUpr6y3FA

rudy błazen z druhem

Gdzie Twoja kultura i umiejętność życia w społeczności? Nie posiadasz tych cech? Nie wyzywaj. Bo mnie już wku*wiasz. Wiem w 100% że to trollkonto CXRSa, tylko nie wiem po co chcesz ze mną toczyć gównoburzę.

Prądu powinien użyczyć wydział promocji miasta, nagłośnienie mają w miejskim domu kultury.

A TY KUR...WA MASZ KULTURE, TAK CHAMUCIU? I NIBY NIE WYZYWASZ??? JAK WIESZ W 100%, ŻE JA TO CXRSa to radzę ci zgłoś się do dobrego psychiatry. Pamiętaj, twoich po,,,,,,banych zagrywek nie tylko CX nie lubi ale także i ja, wioskowy kozaku.

Fakaj się frajerze, jak nie to poproś starego, to cię wygrzmoci. To u was normalka.

Nie wiem jak jest u was w rodzinie. Pewnie robicie sobie z babką, matką, dziadkiem i ojcem zbiorowy, nie wnikam.

''Pewnie robicie sobie z babką, matką, dziadkiem i ojcem zbiorowy'' u nas nie ma o tym mowy. Jesteśmy normalni, nie to co ty. Z resztą daj coś ciekawszego wioskowy śmieciu, nie tylko wtórujesz po mnie.

Sram na ciebie i twoje wrażenia, na ulicy bym cię rozdeptała i poszła dalej. Najwyżej buta musiałabym umyć. ŚMIEĆ.

No idź teraz do kościółka i przyjmij komunię, jakie to katolickie, zwyzywać człowieka, zmieszać z gównem, a potem iść do komunii.

Czy samoloty linii lotniczych Wizz latają z Modlina, czy loty zostały przeniesione do Warszawy?

Łazienka w kościele!!! dla kogo i po co, kto tam będzie się mył? WC to co innego.
W zadnym kościele w Łomży nie ma takich luksusów dla owieczek, a zamykają żeby nikt nie okradł ich z gromadzonego bogactwa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org