Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie Prezydencie, Polska jest jedna! |
Czy nie lepiej, zamiast próbować wyłudzić jakąś kasę, sprzedać komputer??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie Prezydencie, Polska jest jedna! |
Naprawdę, całe te Twoje jęki są bardzo podejrzane! Na co potrzebna tak nagle, tuż przed Świętami, gotówka? Zresztą masz różne providenty; i po problemie. Możesz sprzedać kompa!
|
|
Ale plany można zrealizować. Można by też nagrać jakiś lipdub na ulicach Łomży, np. Długa i Stary Rynek. rudy błazen z druhem
|
|
Pierw osoby potem plany, a dla nie wiedzacych wyzej jest link.
|
|
Dziekuje !!!
|
|
|
No i znowu jak co roku dostałem kapcie i skarpety,i to mają być wesołe święta? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Gratuluje odwagi i zdecydowania Panu Patrykowi.
|
|
?? ***** ***
|
|
taa... Patryk to dobry człowiek skupiony na dobru drugiej osoby a nie na własnym egocentryzmie nie to co mój Ks. Proboszcz który robi to co mu się opłaci mając w dupie ludzi na których nic nie zyska. Szanowni Państwo Właściwy człowiek na właściwym miejscu we właściwym czasie może osiągnąć sukces który jest czasem jak wygrana w totolotka ale temu szczęści trzeba jednak pomóc. Gdyby staruszek na którego już przyszła pora odejścia do Pana zszedł Patrykowi na rękach nie pisali byście o wielkiej Chwale Patry bo też ZAPEWNE NIE ROBIŁ ON TEGO DLA CHWAŁY I WASZEGO POCHLEBSTWA Patryk TO ZROBIŁ Z ODRUCHU BEZ KALKULACJI - nie miał czasu pomyśleć CZY MU SIĘ OPŁACI I MYŚLAŁ CZY da radę zrobić to i wytrzymać i czy STARUSZEK PRZEŻYJE AŻ PRZYJADĄ PROFESJONALIŚCI. Mój Proboszcz posłał by bezwiednie staruszka do piachu tak jak moje życie do posłał do nędzy czyniąc swoje parafialne umartwienia na modlitwie
|
|
Ja polecam jeszcze niewygodne fakty z 11 września: http://www.youtube.com/watch?v=3wkUpr6y3FA rudy błazen z druhem
|
|
Gdzie Twoja kultura i umiejętność życia w społeczności? Nie posiadasz tych cech? Nie wyzywaj. Bo mnie już wku*wiasz. Wiem w 100% że to trollkonto CXRSa, tylko nie wiem po co chcesz ze mną toczyć gównoburzę.
|
|
Prądu powinien użyczyć wydział promocji miasta, nagłośnienie mają w miejskim domu kultury.
|
|
A TY KUR...WA MASZ KULTURE, TAK CHAMUCIU? I NIBY NIE WYZYWASZ??? JAK WIESZ W 100%, ŻE JA TO CXRSa to radzę ci zgłoś się do dobrego psychiatry. Pamiętaj, twoich po,,,,,,banych zagrywek nie tylko CX nie lubi ale także i ja, wioskowy kozaku.
|
|
Fakaj się frajerze, jak nie to poproś starego, to cię wygrzmoci. To u was normalka.
|
|
Nie wiem jak jest u was w rodzinie. Pewnie robicie sobie z babką, matką, dziadkiem i ojcem zbiorowy, nie wnikam.
|
|
''Pewnie robicie sobie z babką, matką, dziadkiem i ojcem zbiorowy'' u nas nie ma o tym mowy. Jesteśmy normalni, nie to co ty. Z resztą daj coś ciekawszego wioskowy śmieciu, nie tylko wtórujesz po mnie.
|
|
Sram na ciebie i twoje wrażenia, na ulicy bym cię rozdeptała i poszła dalej. Najwyżej buta musiałabym umyć. ŚMIEĆ.
|
|
No idź teraz do kościółka i przyjmij komunię, jakie to katolickie, zwyzywać człowieka, zmieszać z gównem, a potem iść do komunii.
|
|
Czy samoloty linii lotniczych Wizz latają z Modlina, czy loty zostały przeniesione do Warszawy?
|
|
Łazienka w kościele!!! dla kogo i po co, kto tam będzie się mył? WC to co innego. W zadnym kościele w Łomży nie ma takich luksusów dla owieczek, a zamykają żeby nikt nie okradł ich z gromadzonego bogactwa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |