wtorek, 03 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szanowni państwo.

Sama się bujaj dziewczynko, bo to Ty masz problem.

follow me

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szanowni państwo.

@ByleJaki - zdjęcie ma ukazać korek, spowodowany tym, że ludzie wjeżdżali zgodnie ze starym kierunkiem jazdy i zawracali... Nigdy nie widziałem podobnego korka, jak wcześniej stałem, żeby wjechać na Al. Legionów zjeżdżając ulicą Dworną...

@All - oczywiście, że jak nie ma potrzeby to bym się tam nie pakował... Z tymże, mieszka tam moja rodzina, w blokach przy Krótkiej i raczej często jestem zmuszony wjeżdżać do nich na osiedle.

Innym bezsensem jest w tym momencie ulica Sienkiewicza, bo tak jak wcześniej pozwalała wyjechać na ulicę Polową, a z Dwornej można było wyjechać tylko i wyłącznie na Al. Legionów, tak teraz, żeby wjechać na Sienkiewicza, musisz jechać Al. Legionów, skręcić w Dworną w górę i dopiero... Tak jakby robisz wielkie kółko.

Jest rozwiązanie na takich delikwentów. Przywrócić służbę obowiązkową i szluz..

ja mam xperię x8 i lg gm360 w idealnych stanach z pudełkami i papierami. tanio oddam

http://www.biernackipawel.pl/viewpage.php?page_id=6 PATRYK RYCERZ - Prawdziwy rycerzyk oszustów POlaczków - Oczywiście certyfikat rzetelnego przewoźnika ma ... szkoda gadać co z tym krajem się robi.

Właśnie tacy w Polsce są kibole-chuligani. Tola ma donalda...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Was wszystkich patrzę do reszty "pogniotło"? To, że facet założył spodnie zwane "rurkami" oznacza, że jest od razu pedałem, bo tak wynika z Waszych komentarzy?

To Wy się na chyba ze świniami na rozumy pozamienialiście, do koryt "paszoł won", a nie w cywilizowanym świecie w internecie wypisujecie

jak w temacie, czy w sobote kurierzy rozwożą przesyłki?

najszczersze ubolewania

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
praca
Poszukujemy pracownika na stanowisko Technik-Instalator. Wymagane prawo jazdy kat. B. Nie wymagamy doświadczenia - wszystkiego Cię nauczymy! Oferujemy stabilne zatrudnienie, atrakcyjne wynagrodzenie oraz możliwość rozwoju zawodowego. Aplikuj przez formularz: http://rekrutacja.tsunami.pl
tel. 862252345
usługi
Usługi w zakresie remontów domów, mieszkań. Szpachlowanie, malowanie. Łazienki, elektryka, panele, sufity, ścianki, płyta k-g, itp.
tel. 508448180
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org