Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szanowni państwo. |
Sama się bujaj dziewczynko, bo to Ty masz problem. follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szanowni państwo. |
@ByleJaki - zdjęcie ma ukazać korek, spowodowany tym, że ludzie wjeżdżali zgodnie ze starym kierunkiem jazdy i zawracali... Nigdy nie widziałem podobnego korka, jak wcześniej stałem, żeby wjechać na Al. Legionów zjeżdżając ulicą Dworną... @All - oczywiście, że jak nie ma potrzeby to bym się tam nie pakował... Z tymże, mieszka tam moja rodzina, w blokach przy Krótkiej i raczej często jestem zmuszony wjeżdżać do nich na osiedle. Innym bezsensem jest w tym momencie ulica Sienkiewicza, bo tak jak wcześniej pozwalała wyjechać na ulicę Polową, a z Dwornej można było wyjechać tylko i wyłącznie na Al. Legionów, tak teraz, żeby wjechać na Sienkiewicza, musisz jechać Al. Legionów, skręcić w Dworną w górę i dopiero... Tak jakby robisz wielkie kółko.
|
|
Jest rozwiązanie na takich delikwentów. Przywrócić służbę obowiązkową i szluz..
|
|
ja mam xperię x8 i lg gm360 w idealnych stanach z pudełkami i papierami. tanio oddam
|
|
http://www.biernackipawel.pl/viewpage.php?page_id=6 PATRYK RYCERZ - Prawdziwy rycerzyk oszustów POlaczków - Oczywiście certyfikat rzetelnego przewoźnika ma ... szkoda gadać co z tym krajem się robi.
|
|
Właśnie tacy w Polsce są kibole-chuligani. Tola ma donalda... Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
Was wszystkich patrzę do reszty "pogniotło"? To, że facet założył spodnie zwane "rurkami" oznacza, że jest od razu pedałem, bo tak wynika z Waszych komentarzy? To Wy się na chyba ze świniami na rozumy pozamienialiście, do koryt "paszoł won", a nie w cywilizowanym świecie w internecie wypisujecie
|
|
jak w temacie, czy w sobote kurierzy rozwożą przesyłki?
|
|
najszczersze ubolewania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |