Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wynagrodzenia rosną jak na drożdżach |
Witam . Jestem właścicielem sklepu www.jubilerpieciak.pl i chcę opisać sytuację która miała miejsce parę lat wstecz. W okresie karnawału klientka zakupiła biżuterie którą po paru dniach zwróciła . Żaden z handlowców nie lubi zwrotów ale że klientko okazała się moja znajoma a biżuteria nie nosiła znaków używania postanowiliśmy towar przyjąć i pieniądze zwrócić . Traf chciał że po paru miesiącach jesteśmy na spotkaniu u tej znajomej a jej mąż zaczyna opowiadać na jakim wspaniałym balu oni byli i w jakim towarzystwie się bawili . Oczywiście pokazał nam zdjęcia na którym było ów zacne grono jak również nasz biżuteria . Od tamtej pory zwrotów nie przyjmujemy idziemy klientowi na rękie i umożliwiamy wymianę w tej samej cenię lup wyższej za dopłatą . Bardzo często zdarza się że towar nie przypadł do gustu osobie obdarowanej i wtedy trzeba klientowi pomóc ale wypożyczalni nie prowadzimy pozdrawiam wszystkich Zbyszek P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wynagrodzenia rosną jak na drożdżach |
Podbijam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja właśnie teraz z tym się męczę 3 paznokcie mi schodzą ode tej odżywki.Masakra dziadostwo w życiu już żadnych takich nowinek. rudy błazen z druhem
|
|
Z najnowszych wiadomości wynika że już koniec świata nastąpił .....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |