Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W ojczyźnie towarzyszki an drei zmarł znany działacz antyszczepionkowy - na COVID, ajwaj. |
U towarzysza an drei syna Abrama dzień żałoby. W ich ojczyźnie - Izraelu zmarł znany działacz antyszczepionkowy, nie zgadniecie. Na COVID. Oczywiście czopy PiSdowskie i płaskoziemcy typu towarzysz kasia nadal twierdzą, że nie ma wirusa. A ci co na niego zmarli. No cóż, jaja sobie robią. https://wiadomosci.wp.pl/znany-w-izraelu-przeciwnik-szczepien-zmarl-na-koronawirusa-6683004284206048a ***** ***
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W ojczyźnie towarzyszki an drei zmarł znany działacz antyszczepionkowy - na COVID, ajwaj. |
Dodaj do tego że był nie w pełni wyszczepiony. Przyswoił jedynie dwie, z trzydziestu trzech przewidzianych porcji antidotum.
|
|
Re: W ojczyźnie towarzyszki an drei zmarł znany działacz antyszczepionkowy - na COVID, ajwaj. |
jeśli czop ziemniaczany jeszcze nie zdechł na wirusa tzn, że żadnego wirusa nima i nie będzie . z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Jak to nima? Przecież jest od tysiącleci. Katarku nigdy nie miałeś? Nie zdarzyło się tobie zakasłać? To właśnie ten śmiercionośny, podstępny, informujący telefonicznie nasze władze o terminie swojego planowanego ataku na gospodarkę program gospodarczy. Weźcie się wreszcie ogarnijcie.
|
|
\"Jak to nima? Przecież jest od tysiącleci. Katarku nigdy nie miałeś? Nie zdarzyło się tobie zakasłać?\" Ja,mam, ja 🤣... Powiało mnie deko na augustowskich wodach,ale prawa dziurka w nosie zatkana,a lewa nie i teraz mam dylemat- czy to Dawid-19 czy jeszcze nie... Kasia..
|
|
czopy PiSdowskie mają. PiSdzicę wysoko zaawansowaną. Autor: Strasznie wolny obywatel (92.119.179.---)Data: 14-09-21 19:58 Dodaj do tego że był nie w pełni wyszczepiony. Przyswoił jedynie dwie, z trzydziestu trzech przewidzianych porcji antidotum. ___________________________ jakbyś baranie poczytał, to byś wiedział. A tak jak zwykle wyszedłeś na idiotę. Jak rasowy PiSdowski czop. ***** ***
|
|
Ty czopek,a ty tak tylko przyswajasz tylko odpowiednio zaprogramowane wiadomości? A krótko po💉 nikt nie umarł.. A skąd, nawet kilkunastu zmartwychwstało! https://twitter.com/Niktnejm/status/1437727454102233090?s=07 Kasia..
|
|
Dobra czopek trochę z innej beczki, ale że to bliskie twemu sercu państwo,to Salcie ci już wspominała? Na bank człowieka nieszczęśliwy wypadek spotkał.. A mianowicie nie żyje świadek oskarżenia byłego premiera Bejnamina Netanjahu. Zginął razem ze swoją żoną... A tak sobie lecieli i nie dolecieli. Cessna wpadła do morza. Kasia..
|
|
czopek - w na ogólnopolskich forach zagorzały zwolennik PZPR-pis.\\ Towarzysz kasia ma widać zaawansowaną PiSdzicę. ***** ***
|
|
Spis działów | Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza.pl Regionalny Portal | Copyright © Speed s.c. 2005r - 4too v.1.0 |