Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
winny |
Były ksiądz Jacek M. skazany za nawoływanie do nienawiści ![]() Wierzysz w Boga? Nie głosujesz na PiS, to proste. Nie bóg tylko człowiek jest dobrem najwyższym.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: winny |
Lepiej ci od tego stoi? . z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
\"Lepiej ci od tego stoi?\" Jemu,w tym wieku,ta witka? Chyba palec u nogi. Nie ciesz się tak paplakopodobny czubku nie ciesz, wyrok nie jest prawomocny... Więcej tu.. https://wprawo.pl/j-miedlar-zostalem-skazany-na-rok-ograniczenia-wolnosci-za-tolerancje-wobec-talmudycznej-nienawisci-i-nazwanie-gw-propagandowa-tuba/ Kasia..
|
|
...ty też POwinnaś już być wielokrotnie skazaną za recydywę szkodzenia POlsce i POlakom... ![]() Wierzysz w Boga? Nie głosujesz na PiS, to proste. Nie bóg tylko człowiek jest dobrem najwyższym.
|
|
Antypolski szkodnik o Polsce i Polakach prawi,a to dobre.... Kasia..
|
|
...tak szkodzę antyPOlakom, takim jak ty... ![]() Wierzysz w Boga? Nie głosujesz na PiS, to proste. Nie bóg tylko człowiek jest dobrem najwyższym.
|
|
Paplak ja to jestem Polka z dziada pradziada.. A że mam dobre serce to nawet zupy ci mogę ugotować,tylko muszę iść do lasu po odpowiedni gatunek grzybów... Kasia..
|
|
Autor: Kasia.. (---.swiatlowod.avito.pl)Data: 13-09-21 18:41 Antypolski szkodnik o Polsce i Polakach prawi,a to dobre.... Kasia.. __________________ ty towarzyszu kasia wielka patriotka i Polka z ruskim paszportem. ***** ***
|
|
Następny idiota się zameldował do kolekcji... Kasia..
|
|
Kaśka pokaż cycki ...
|
|
I kolejny... Kasia..
|