wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Telewizja jako NARZĘDZIE INDOKTRYNACJI. Dawniej komunistycznej, a dziś...

Jak tam płacisz podatki, tam pracujesz i tam mieszkasz, to nie wtrącaj się w sprawy, które rozgrywają się tutaj! Pisz na jakimś zagranicznym forum. Tam wyżalaj się jak to ci jest ciężko. Nie chciało Cię tutaj skończyć szkoły, to tam podajesz cegły i strasznie narzekasz.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Telewizja jako NARZĘDZIE INDOKTRYNACJI. Dawniej komunistycznej, a dziś...

za wplyw jaki udalo mu sie wywrzec swoja dzialalnoscia na wspolczesnosc
mimoz ironji znalezli by sie i tacy co by go odznaczyli

Dopiero trochę desperacko zrobiłem fotkę Forda Mondeo o numerach BL 11011, chcecie ? Jak tak podajcie meila raz jeszcze :)

ja konczylem I LO, a Łowik był moim wychowawcą...
całkiem wysoki poziom Pascala, do tego jakieś tam podstawy Logo...
no i w sobotę fakultety-ćwiczenia z wykładowcą informatycznego przedmiotu z UW...

w sumie możnaby było ściągnąć trochę kasy od nich, chociaż swoją droga jeśli ktoś był w Holandii to sam widział jak tam to wygląda- i weź człowieku wychowuj dzieci i im wszystko tłumacz czemu panie stoją na wystawach:( no i jeśli zalegalizujemy jedno to zaraz się odezwie drugie-,,miękkie narkotyki,, co prawda w Holandii sa legalne ale ja osoboście mało którego nastolatka widziałem po ,,miękkich,,:( aż żal było patrzeć na młodych ćpunów legalnego towaru:(

Zbych

dziś pod szkołą dziesiątką, od strony basenu policja spisywała trzech zakapturzonych z psami rasy prosiak [wiecie te psy z mordy i sierści przypominające prosiaki stworzone jakoby do walk w klatkach]
tamtejsi mieszkańcy mają chyba już dość przemykania pomiędzy zakapturzonymi i ich swobodnie biegającymi czworonogami

marzy mi się taka scenka, ze podchmielony właściciel wyciągnie rękę do swego pupila a tenże w podziękowaniu upier......li mu palec

Radnych nie interesuje co sie dzieje po 22

Jest to jak sie nie myle jest to Ulica Długa i tak samo nazywała się ona przed II Wojną Światową.

hmm tak sobie głośno myślę ,że skoro więzienia mają być płatne to może za tę zaoszczędzoną kasę więźniowie mogliby na przykład układać tory ? żeby Łomża była w końcu miastem przelotowym a nie ze słynnymi kończącymi się torami:P

dokładnie koło dmowskiego i dalej za wojska polskiego istnieje nadal zarezerwowany pas ziemi pod kolej
troche to wadzi ludziom z domków jednorodzinnych którzy chcieli sie rozbudowywac

radnym są potrzebne nowe mózgi!!

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org