Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telewizja jako NARZĘDZIE INDOKTRYNACJI. Dawniej komunistycznej, a dziś... |
Jak tam płacisz podatki, tam pracujesz i tam mieszkasz, to nie wtrącaj się w sprawy, które rozgrywają się tutaj! Pisz na jakimś zagranicznym forum. Tam wyżalaj się jak to ci jest ciężko. Nie chciało Cię tutaj skończyć szkoły, to tam podajesz cegły i strasznie narzekasz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telewizja jako NARZĘDZIE INDOKTRYNACJI. Dawniej komunistycznej, a dziś... |
za wplyw jaki udalo mu sie wywrzec swoja dzialalnoscia na wspolczesnosc mimoz ironji znalezli by sie i tacy co by go odznaczyli
|
|
Dopiero trochę desperacko zrobiłem fotkę Forda Mondeo o numerach BL 11011, chcecie ? Jak tak podajcie meila raz jeszcze :)
|
|
ja konczylem I LO, a Łowik był moim wychowawcą... całkiem wysoki poziom Pascala, do tego jakieś tam podstawy Logo... no i w sobotę fakultety-ćwiczenia z wykładowcą informatycznego przedmiotu z UW...
|
|
w sumie możnaby było ściągnąć trochę kasy od nich, chociaż swoją droga jeśli ktoś był w Holandii to sam widział jak tam to wygląda- i weź człowieku wychowuj dzieci i im wszystko tłumacz czemu panie stoją na wystawach:( no i jeśli zalegalizujemy jedno to zaraz się odezwie drugie-,,miękkie narkotyki,, co prawda w Holandii sa legalne ale ja osoboście mało którego nastolatka widziałem po ,,miękkich,,:( aż żal było patrzeć na młodych ćpunów legalnego towaru:( Zbych
|
|
dziś pod szkołą dziesiątką, od strony basenu policja spisywała trzech zakapturzonych z psami rasy prosiak [wiecie te psy z mordy i sierści przypominające prosiaki stworzone jakoby do walk w klatkach] tamtejsi mieszkańcy mają chyba już dość przemykania pomiędzy zakapturzonymi i ich swobodnie biegającymi czworonogami marzy mi się taka scenka, ze podchmielony właściciel wyciągnie rękę do swego pupila a tenże w podziękowaniu upier......li mu palec
|
|
Radnych nie interesuje co sie dzieje po 22
|
|
Jest to jak sie nie myle jest to Ulica Długa i tak samo nazywała się ona przed II Wojną Światową.
|
|
|
dokładnie koło dmowskiego i dalej za wojska polskiego istnieje nadal zarezerwowany pas ziemi pod kolej troche to wadzi ludziom z domków jednorodzinnych którzy chcieli sie rozbudowywac
|
|
radnym są potrzebne nowe mózgi!! Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |