Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRAWDA O TRAKTACIE LIZBOŃSKIM |
Tak Jacek, to mój wizerunek, który tkac skopiował z mojej strony, nie pytając mnie o pozwolenie, a do tego dołączył tekst, którego treść nie jest prawdziwa! Jeśli ktoś nie wie co tam jest napisane, bo może nie zna tych literek (a jeśli nie zna, to jest młody szczaw i nie uczył się w szkole ruskiego) to podaję: Nieprzyjaciel narodu białoruskiego. Trochę tkaca postraszyłem, ale jeszcze zastanawiam się, czy go za to załatwić, czy nie! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRAWDA O TRAKTACIE LIZBOŃSKIM |
I nalezalo sie bandziorowi, w USA wystarczy podejsc z nozem na pewna odleglosc,by zgodnie z prawem dostac qlke w glooffke.
|
|
I widac co rządzi światem, masz kasę możesz robic co chcesz. Ale kazdy poniesie karę za swoje czyny, tylko niestety moze jeszcze narobic wiele zła.
|
|
Hehe co tu się wyrabia? Co się stało z tym forum? Gdzie jest moderator czy jego admin, bo nerwica mnie bierze, jak widzę takie posty!? Przecież każde porządne forum ma admina!!! A portal 4lomza ma bardzo duży zasięg i niesamowitą oglądalność, nie mówiąc już o forum, gdzie codziennie zagląda masa ludzi!!! Zróbcie coś z tym !!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nie ma tu admina:) i nie bedzie:) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Prostytucji jeszcze nigdy i nikt nie zwalczył, a nawet byli papieże, którzy prowadzili domy publiczne w Rzymie (patrz "Życie seksualne papieży"). No, a nasze kaczki pewnie uważają, że już wszystko zrobili dla Polski co było do zrobienia i pozostała tylko sprawa prostytucji. A co na temat kobiet może powiedzieć Pan Jarosław K. - stary kawaler zresztą...?
|
|
I bardzo, bardzo dobrze!! Ja kamizelkę mam w samochodzie od dwóch lat, a gasnic sztuk dwie.
|
|
RAz w ciągu ostatnich 2 lat widziałem właściela psa, który w rękawiczce i z szufelką podniósł z ziemi to co pies zrobił i wrzucił do plastikowego woreczka. Trawniki i trawnikiobok nich to wielkie psie szambo. Właściciel psa mieszkający w bloku naprzeciw mnie wyprowadza go na trawnik przed moim blokiem aby ten załatwił swoje grubsze i rzadsze sprawy, tak jakby nie mógł tego robić pod jego oknami. Apele o sprzątanie po psach, czy to UM czy SM są rzucaniem grochem o ścianę. A to żaden wstyd zebrac kupkę iw woreczek i wyrzucić do śmietnika. Ale nie trzeba sie martwić, przyjdą deszcze i rozpłuczą psie gówna, wkrótce odrośnie trawa, kosiarki te resztki rozpylą. pojawią sie kleszcze i choroby dzieci bawiących się w piaskownicach. Trzymajcie się dobrze miłosnicy i właściciele psów.
|
|
|
Rok czy dwa lata po zabójstwie przy Bolero, zamordowano chyba dziewczynę przy dyskotece Cassablanca, znajdującej się w tym samym miejscu co wcześniej Bolero. Po tym wydażeniu były organizowane w Łomży marsze milczenia itp. Czy ktoś jest w stanie napisać co się stało ze sprawcami tego mordu? Proszę tylko o prawdziwe informacje a nie jakieś dywagacje. I czy przy łomżyńskich dyskotekach w latach 90 XX wieku były to jednyne morderstwa, bo mi się wydaje, że było jeszcze jedno, choć tego akurat nie jestem pewny. Inną ciekawą sprawą jest to, że o udziale syna pewnego przedsiębiorcy w zabójstwie mówi całe miasto, a prokóratura i sądy to zlewają. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
znany widok: paniusia wychodzi sobie zimą na balkon i pali peta kończy i pstryka nim na śnieg zalegający na trawniku przyszła wiosna, snieg stopniał a pod balkonem paniusi setki petów smród, brud i syf paniusia ma zresztą inny nawyk nie nosi smieci do smietnika jak inni tylko po wyjściu z klatki z mozołem wpycha je do takiego małego kosza przy chodniku w zasadzie powinno się wyzbierać takie niedopałki w ramach akcji sprzątania swiata i wysypać laluni na wycieraczkę dopiero zrobiłaby raban!!! a co do psich odchodów ostatnio widzę gościówa wyprowadza bernardyna na spacer bernardyn tretuje na chodnik było tego tyle, że co mniejsze osoby musiałyby przez to skakać jak przez płotki żenada
|
|
Problem poruszany nie po raz pierwszy i zapewno nie po raz ostatni nie tylko na forum. Dopiero patrząc przez okno swojego mieszkania widziałem, jak kobieta wychodząca z klatki zgrabnie ładnie wyrzuciła na trawnik blisko chodznika folijkę po papierosach i poszła dalej. Widziało to kilka osób, które szły z przeciwnej strony ... Normalnie mi byłoby wstyd, gdybym zrobił coś takiego. To samo się tyczy kierowców, którzy zręcznie otworzą szybką w swojej maszynie i nie zważając na innych wyrzucą jakieś śmieci lub co jeszcze, czasem pozbywają się swoich zaległości z przełyku bleeee. Kompletny brak kultury i wstydu!!!
|
|
No i dlaczego wielce szanowny admin wyciął nazwisko tego Grzegorza Ch.? Takich ludzi trzeba odrazu z imienia i nazwiska a nie jeszcze kryć. Tak czy siak - Chojnoś (to nie nazwisko) , dawny mieszkaniec Śniadeckiego, zdaję się że bloku nr 2. A co do informacji na ten temat to nie są to bzdury wyssane z palca i jakieś dewagacje. Jak do tej pory to tylko sądy się nie popisały. Ale teraz społeczność łomżyńska czuwa i tak łatwo nie popuści.
|
|
pantifex mal pozwol ze niesprowadzimy tego tematu do twojego zycia sexualnego i moich planow i przekonan prywatnych posluze sie twoim stwierdzeniem jak dasz palec wezma reke jesli nie zareaguje sie na takie plany rzadu to niedlugo bedziemy mieli godzine policyjna , cezure i z demokracji > totalitaryzm albo inne swistwo pozdrawiam
|
|
oj sie nudzi nudzi
|
|
|