wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PRAWDA O TRAKTACIE LIZBOŃSKIM

Tak Jacek, to mój wizerunek, który tkac skopiował z mojej strony, nie pytając mnie o pozwolenie, a do tego dołączył tekst, którego treść nie jest prawdziwa!
Jeśli ktoś nie wie co tam jest napisane, bo może nie zna tych literek (a jeśli nie zna, to jest młody szczaw i nie uczył się w szkole ruskiego) to podaję: Nieprzyjaciel narodu białoruskiego.

Trochę tkaca postraszyłem, ale jeszcze zastanawiam się, czy go za to załatwić, czy nie!

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PRAWDA O TRAKTACIE LIZBOŃSKIM

I nalezalo sie bandziorowi, w USA wystarczy podejsc z nozem na pewna odleglosc,by zgodnie z prawem dostac qlke w glooffke.

I widac co rządzi światem, masz kasę możesz robic co chcesz. Ale kazdy poniesie karę za swoje czyny, tylko niestety moze jeszcze narobic wiele zła.

Hehe co tu się wyrabia? Co się stało z tym forum? Gdzie jest moderator czy jego admin, bo nerwica mnie bierze, jak widzę takie posty!? Przecież każde porządne forum ma admina!!! A portal 4lomza ma bardzo duży zasięg i niesamowitą oglądalność, nie mówiąc już o forum, gdzie codziennie zagląda masa ludzi!!! Zróbcie coś z tym !!!

nie ma tu admina:) i nie bedzie:)

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Prostytucji jeszcze nigdy i nikt nie zwalczył, a nawet byli papieże, którzy prowadzili domy publiczne w Rzymie (patrz "Życie seksualne papieży"). No, a nasze kaczki pewnie uważają, że już wszystko zrobili dla Polski co było do zrobienia i pozostała tylko sprawa prostytucji. A co na temat kobiet może powiedzieć Pan Jarosław K. - stary kawaler zresztą...?

I bardzo, bardzo dobrze!! Ja kamizelkę mam w samochodzie od dwóch lat, a gasnic sztuk dwie.

RAz w ciągu ostatnich 2 lat widziałem właściela psa, który w rękawiczce i z szufelką podniósł z ziemi to co pies zrobił i wrzucił do plastikowego woreczka. Trawniki i trawnikiobok nich to wielkie psie szambo. Właściciel psa mieszkający w bloku naprzeciw mnie wyprowadza go na trawnik przed moim blokiem aby ten załatwił swoje grubsze i rzadsze sprawy, tak jakby nie mógł tego robić pod jego oknami. Apele o sprzątanie po psach, czy to UM czy SM są rzucaniem grochem o ścianę. A to żaden wstyd zebrac kupkę iw woreczek i wyrzucić do śmietnika.
Ale nie trzeba sie martwić, przyjdą deszcze i rozpłuczą psie gówna, wkrótce odrośnie trawa, kosiarki te resztki rozpylą. pojawią sie kleszcze i choroby dzieci bawiących się w piaskownicach.
Trzymajcie się dobrze miłosnicy i właściciele psów.

fota makmarca:
http://ksebki.9g.pl/galeria/displayimage.php?pos=-839

Rok czy dwa lata po zabójstwie przy Bolero, zamordowano chyba dziewczynę przy dyskotece Cassablanca, znajdującej się w tym samym miejscu co wcześniej Bolero. Po tym wydażeniu były organizowane w Łomży marsze milczenia itp. Czy ktoś jest w stanie napisać co się stało ze sprawcami tego mordu? Proszę tylko o prawdziwe informacje a nie jakieś dywagacje. I czy przy łomżyńskich dyskotekach w latach 90 XX wieku były to jednyne morderstwa, bo mi się wydaje, że było jeszcze jedno, choć tego akurat nie jestem pewny.
Inną ciekawą sprawą jest to, że o udziale syna pewnego przedsiębiorcy w zabójstwie mówi całe miasto, a prokóratura i sądy to zlewają.

znany widok:
paniusia wychodzi sobie zimą na balkon i pali peta
kończy i pstryka nim na śnieg zalegający na trawniku
przyszła wiosna, snieg stopniał a pod balkonem paniusi setki petów
smród, brud i syf
paniusia ma zresztą inny nawyk
nie nosi smieci do smietnika jak inni tylko po wyjściu z klatki z mozołem wpycha je do takiego małego kosza przy chodniku

w zasadzie powinno się wyzbierać takie niedopałki w ramach akcji sprzątania swiata i wysypać laluni na wycieraczkę
dopiero zrobiłaby raban!!!

a co do psich odchodów
ostatnio widzę gościówa wyprowadza bernardyna na spacer
bernardyn tretuje na chodnik
było tego tyle, że co mniejsze osoby musiałyby przez to skakać jak przez płotki
żenada

Problem poruszany nie po raz pierwszy i zapewno nie po raz ostatni nie tylko na forum. Dopiero patrząc przez okno swojego mieszkania widziałem, jak kobieta wychodząca z klatki zgrabnie ładnie wyrzuciła na trawnik blisko chodznika folijkę po papierosach i poszła dalej. Widziało to kilka osób, które szły z przeciwnej strony ... Normalnie mi byłoby wstyd, gdybym zrobił coś takiego. To samo się tyczy kierowców, którzy zręcznie otworzą szybką w swojej maszynie i nie zważając na innych wyrzucą jakieś śmieci lub co jeszcze, czasem pozbywają się swoich zaległości z przełyku bleeee. Kompletny brak kultury i wstydu!!!

No i dlaczego wielce szanowny admin wyciął nazwisko tego Grzegorza Ch.? Takich ludzi trzeba odrazu z imienia i nazwiska a nie jeszcze kryć. Tak czy siak - Chojnoś (to nie nazwisko) , dawny mieszkaniec Śniadeckiego, zdaję się że bloku nr 2. A co do informacji na ten temat to nie są to bzdury wyssane z palca i jakieś dewagacje. Jak do tej pory to tylko sądy się nie popisały. Ale teraz społeczność łomżyńska czuwa i tak łatwo nie popuści.

pantifex mal
pozwol ze niesprowadzimy tego tematu do twojego zycia sexualnego i
moich planow i przekonan prywatnych
posluze sie twoim stwierdzeniem jak dasz palec wezma reke jesli nie zareaguje sie na takie plany rzadu to niedlugo bedziemy mieli godzine policyjna , cezure i z demokracji > totalitaryzm albo inne swistwo
pozdrawiam

oj sie nudzi nudzi

Brawo!! To znak że sprawiedliwośc jeszcze jest... :)

Dziwne, bo po 17 juz go tam nie ma

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org