Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy pamięta ktoś wypowiedzi polityków PO po delikatnym zepchnięciu pielęgniarek |
Co Wy wiecie o sporcie panowie z góry.Boguski jest przeszłością, a chłopaki starają się jak mogą i wg mnie to jest jak najbardziej II ligowy zespół i tyle.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy pamięta ktoś wypowiedzi polityków PO po delikatnym zepchnięciu pielęgniarek |
Przyszła pierwsza porażka w sezonie, a Wy marudzicie jakby ŁKS roztrwonił już przewagę nad następnym zespołem w tabeli. Właśnie teraz, kiedy potrzebne jest największe wsparcie dla naszej drużyny! W sezonie w którym Łomżyński KS wywalczył awans do 3ligi po bardzo dobrej jesieni przyszła porażka w pierwszym meczu na wiosne (ŁKS Łomża 0-1 Sparta Augustów), a potem było już tylko lepiej. Przypomnę, ze zdobyliśmy wtedy łacznie 67pkt (22wygrane, 1remis i 1przegrana), przy strzelonych 87bramkach i 13straconych. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Re: Czy pamięta ktoś wypowiedzi polityków PO po delikatnym zepchnięciu pielęgniarek |
Dobry pomysł.Oby więcej takiej kreatywności! [image]http://www.gerbeaud.com/jardin/fiches/01illustrations/melon_1.jpg[image]
|
|
a za ile??? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Re: Czy pamięta ktoś wypowiedzi polityków PO po delikatnym zepchnięciu pielęgnia |
mój kumpel ma do sprzedania za 40 zeta "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Re: Czy pamięta ktoś wypowiedzi polityków PO po delikatnym zepchnięciu pielęgnia |
A gdzie to sie znajduje i jak sie nazywa ;-)) pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
kaczak23 jaki kozak sie znalazł hehehehehee dziecko wracaj do szkoły ;)
|
|
www.kaczak23.fotka.pl o ch**, jaki ziom. strach sie bac.
|
|
kaczak23 dziecko drogie uważaj co piszesz. PS: Przestraszyłem się, serio. antares
|
|
szamac: Autor: szamac. (---.lomza.rta10.4lan.pl) Data: 25-03-06 17:45 tak, wplywa na wasze zachowanie jak na kibicow crakowi i wisly.... oszukujecie sami siebie niekt nikogo nie zmusza do przyjścia, i popierania inicyajtywy. W sumie cieszy nas fakt że są głosy sprzeciwu, wtedy widać że jest sens coś robic. CO do oszukiwania samego siebie.. ? czy lepiej stać z załozonymi rekami i łudzi sie ze moze byc kiedys lepiej.. czy może warto próbować.. ? tego uczył JP2. Autor: szamac. (---.lomza.rta10.4lan.pl) Data: 25-03-06 17:45 .... jak sami sobie nie pomozemy i niezrozumiemy ze zlo jest zlem to nawet papiez niezyjacy nas nie zjednoczy choc byl wielkim czlowiekiem dla wiekszosci. tego typu marsze, są po to by budować drobnymi krokami pewne porozumienie i jedność. nie można zagwarantować że to się uda... zawsze znajdzie się ktoś kto będzie burzył porządek i ład.. tak bylo w przypadku przytoczonych tu druzyn wisły i crakowi..
|
|
Hmm, zawsze mozna pokusic sie o wersje 3D. Mozna na przyklad zrobic makiete w 3D Studio i wyeksportowac do Flash'a.
|
|
Lublin - plac Łokietka
|
|
Siedzimy już z ptysiem w Czterech Porach Roku... Coś Was nie widać.. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
MOŻECIE SIĘ MNIE TAM SPODZIEWAĆ, BĘDE PUNKTUALNIE, NA PEWNO !!!!
|
|
MrS, jak masz liczyć to licz tylko na siebie. Rozejrzyj się dookoła, na pewno tam są. Jak ktoś jeszcze przyjdzie to masz piwo u mnie. Pozdrowienia. Ma zowsze Łomża
|
|
http://imageshack.us/ - wrzucasz obrazek z dysku i dostajesz kilka gotowych linków. Wykorzystujesz ten który akurat ciebie interesuje.
|
|
co kolwiek i kto kolwiek by cos powiedział czy zrobił. to i tak będzie ze robione jest to na pokaz.. itp.. no nic taka polska mentalnosc łatwiej stać i krytykować niż przyjsc i pomódz.... tak to juz jest... jeżeli chciałem mnie obrazic czy grupe ludzi którzy chcą coś zrobić i pracuje zeby to jakoś wypadło .. to tego nie zrobiłes.. tylko jak wspomniał SN4P słowa te kierujesz do wszytskich którzy rok temu byli i będą w tym roku. nie wazne co sie teraz napisze i tak swego zdania nie zmienisz więc ten wątek kończe.. kto ma przyjść to i tak będzie... bo przyjdzie z potrzeby serca a nie z szukania poblasku i sensacji.
|
|
4lomza.pl/index.php?wiad=6650 Tego chyba długo nikt nie przebije.
|
|
jak sam link wstawisz to nie będzie obrazka musisz dodać [ img ] www.lazar.webpages.pl/data/Powitanie.gif [/ img ] ( w tych nawiasach kwadratowych usuń spacje ) i powinno śmigać ;-)
|
|
Kaczak23 jak moi ziomale z senatorskiej wkrocza na twoją dzielnie to nie bedzię zmiłuj się. W ciągu 15 min. bedziesz mał tyle ran na twarzy ile osób widziało ciebie na www.kaczak23.fotka.pl Tak więc uważaj na forum 4lomza.pl bo Łomża czuwa i jest bezlitosna dla niewiernych.... Zbych
|
|
jak chcesz to wkraczaj to 5 minut tu nie usiedzisz Zbych
|
|
Poniżej przedstawiam dwa wiersze Pana Zenona Faszyńskiego z tomiku poezji A kiedyś miałem sen... jako próbkę jego twórczości. Kto chciałby kupić mogę podać adres. Kontakt tylko z autorem w domu. Pozdrowienia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |