wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy pamięta ktoś wypowiedzi polityków PO po delikatnym zepchnięciu pielęgniarek

Co Wy wiecie o sporcie panowie z góry.Boguski jest przeszłością, a chłopaki starają się jak mogą i wg mnie to jest jak najbardziej II ligowy zespół i tyle.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy pamięta ktoś wypowiedzi polityków PO po delikatnym zepchnięciu pielęgniarek

Przyszła pierwsza porażka w sezonie, a Wy marudzicie jakby ŁKS roztrwonił już przewagę nad następnym zespołem w tabeli. Właśnie teraz, kiedy potrzebne jest największe wsparcie dla naszej drużyny! W sezonie w którym Łomżyński KS wywalczył awans do 3ligi po bardzo dobrej jesieni przyszła porażka w pierwszym meczu na wiosne (ŁKS Łomża 0-1 Sparta Augustów), a potem było już tylko lepiej. Przypomnę, ze zdobyliśmy wtedy łacznie 67pkt (22wygrane, 1remis i 1przegrana), przy strzelonych 87bramkach i 13straconych.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Re: Czy pamięta ktoś wypowiedzi polityków PO po delikatnym zepchnięciu pielęgniarek

Dobry pomysł.Oby więcej takiej kreatywności!
[image]http://www.gerbeaud.com/jardin/fiches/01illustrations/melon_1.jpg[image]

a za ile???

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Re: Czy pamięta ktoś wypowiedzi polityków PO po delikatnym zepchnięciu pielęgnia

mój kumpel ma do sprzedania za 40 zeta

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Re: Czy pamięta ktoś wypowiedzi polityków PO po delikatnym zepchnięciu pielęgnia

A gdzie to sie znajduje i jak sie nazywa ;-))

pieżpa

Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.

kaczak23 jaki kozak sie znalazł hehehehehee dziecko wracaj do szkoły ;)

www.kaczak23.fotka.pl

o ch**, jaki ziom. strach sie bac.

kaczak23 dziecko drogie uważaj co piszesz.

PS: Przestraszyłem się, serio.

antares

szamac:
Autor: szamac. (---.lomza.rta10.4lan.pl)
Data: 25-03-06 17:45

tak, wplywa na wasze zachowanie jak na kibicow crakowi i wisly.... oszukujecie sami siebie

niekt nikogo nie zmusza do przyjścia, i popierania inicyajtywy. W sumie cieszy nas fakt że są głosy sprzeciwu, wtedy widać że jest sens coś robic. CO do oszukiwania samego siebie.. ? czy lepiej stać z załozonymi rekami i łudzi sie ze moze byc kiedys lepiej.. czy może warto próbować.. ? tego uczył JP2.

Autor: szamac. (---.lomza.rta10.4lan.pl)
Data: 25-03-06 17:45

.... jak sami sobie nie pomozemy i niezrozumiemy ze zlo jest zlem to nawet papiez niezyjacy nas nie zjednoczy choc byl wielkim czlowiekiem dla wiekszosci.

tego typu marsze, są po to by budować drobnymi krokami pewne porozumienie i jedność. nie można zagwarantować że to się uda... zawsze znajdzie się ktoś kto będzie burzył porządek i ład.. tak bylo w przypadku przytoczonych tu druzyn wisły i crakowi..

Hmm, zawsze mozna pokusic sie o wersje 3D.
Mozna na przyklad zrobic makiete w 3D Studio i wyeksportowac do Flash'a.

Lublin - plac Łokietka

Siedzimy już z ptysiem w Czterech Porach Roku... Coś Was nie widać..

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

MOŻECIE SIĘ MNIE TAM SPODZIEWAĆ, BĘDE PUNKTUALNIE, NA PEWNO !!!!

MrS, jak masz liczyć to licz tylko na siebie. Rozejrzyj się dookoła, na pewno tam są. Jak ktoś jeszcze przyjdzie to masz piwo u mnie.

Pozdrowienia.

Ma zowsze Łomża

http://imageshack.us/ - wrzucasz obrazek z dysku i dostajesz kilka gotowych linków. Wykorzystujesz ten który akurat ciebie interesuje.

co kolwiek i kto kolwiek by cos powiedział czy zrobił. to i tak będzie ze robione jest to na pokaz.. itp.. no nic taka polska mentalnosc łatwiej stać i krytykować niż przyjsc i pomódz.... tak to juz jest...

jeżeli chciałem mnie obrazic czy grupe ludzi którzy chcą coś zrobić i pracuje zeby to jakoś wypadło .. to tego nie zrobiłes.. tylko jak wspomniał SN4P słowa te kierujesz do wszytskich którzy rok temu byli i będą w tym roku.

nie wazne co sie teraz napisze i tak swego zdania nie zmienisz więc ten wątek kończe..

kto ma przyjść to i tak będzie... bo przyjdzie z potrzeby serca a nie z szukania poblasku i sensacji.

4lomza.pl/index.php?wiad=6650 Tego chyba długo nikt nie przebije.

jak sam link wstawisz to nie będzie obrazka musisz dodać [ img ] www.lazar.webpages.pl/data/Powitanie.gif [/ img ] ( w tych nawiasach kwadratowych usuń spacje ) i powinno śmigać ;-)

Kaczak23 jak moi ziomale z senatorskiej wkrocza na twoją dzielnie to nie bedzię zmiłuj się. W ciągu 15 min. bedziesz mał tyle ran na twarzy ile osób widziało ciebie na www.kaczak23.fotka.pl Tak więc uważaj na forum 4lomza.pl bo Łomża czuwa i jest bezlitosna dla niewiernych....

Zbych

jak chcesz to wkraczaj to 5 minut tu nie usiedzisz

Zbych

Poniżej przedstawiam dwa wiersze Pana Zenona Faszyńskiego z tomiku poezji A kiedyś miałem sen... jako próbkę jego twórczości.
Kto chciałby kupić mogę podać adres. Kontakt tylko z autorem w domu.

Pozdrowienia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org