Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ledwie wyjechał, a PiSlaiści już tęsknią... |
Do "michasiek56" Przepraszam, ze dopiero teraz ale juz wyslalam maila z informacja :-)) "Jacek21" co do ustalania c en to ja mialam robione zdjecie RTG ale tez dokladnie nie okreslil... Powiedzial, ze moze to kosztowac nawet ponad 1000zl... "olivia26" z tego co wiem to leczenie kanalowe jest refundowane w ciazy oraz kilka tygodni po porodzie... Mi niestety wczesniejsza dentystka leczyla ten sam zab jak bylam w pierwszej ciazy i widocznie delikatnie mowiac niedoleczyla... Ps. Jesli ktos bedzie chcial znac jeszcze nazwisko lekarz o ktorym pisalam to maile wysylam jedynie wieczorami takze jak cos to trzeba poczekac...:-(( rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ledwie wyjechał, a PiSlaiści już tęsknią... |
mano, jeśli możesz podeslij mi proszę dane mecenasa, którego polecasz na inessa_22@wp.pl będę bardzo wdzięczna. a co do sprawy, to tak, chodzi o podział majątku po rozwodzie i spłatę kredytu, ale druga strona nie ma zamiaru sie dogadać, stąd konieczność skorzystania z pomocy mecenasa.
|
|
Powiem tak: - osobiście niestety uciekłem z Naszej Łomży, ponieważ nie widziałem tam perspektyw, - uważam, że nie trzeba nigdzie wychodzić, wg mnie należy świadomie wybierać naszych przedstawicieli w urzędzie miasta, czy nie tylko po partii i nie mówić, że to nic nie da...spróbujmy chociaż raz iść na wybory i wybrać ludzi, którzy nie mieli nic wspólnego wcześniej ze stołkami. Sam zawsze jestem na wyborach w Łomży i staram się wybierać ludzi młodych, ze świeżym umysłem, - cały czas chcą podnosić podatki....a może by tak obniżyć, to wejdą inwestorzy i będzie możliwy rozwój miasta...samymi usługami niestety nic nie da się zrobić. Pozdrawiam.
|
|
A jak chcieliście kino 3D to wam zrobili i teraz do niego nie chodzicie :):) Pier..dole.nie kotka w bambus wy zas..rani działacze :):):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
ŁKS jest bliski awansu do II ligi. Niewiele większe koszty i piłka na wyższym poziomie, a tutaj czekają na nas takie Kluby jak: Wisła Płock, Resovia Rzeszów, Radomiak Radom, Stal Stalowa Wola, Motor Lublin i inne o Wigrach Suwałki nie wspominając. Czy Łomży nie stać na II ligę? Jeżeli stać na III, to stać i na II. Mamy wreszcie stadion. Po co go budowaliśmy? Chyba nie na III Ligę? Właściwym miejscem dla ŁKS-u jest właśnie II liga i osoby którym leży na sercu ŁKS powinny teraz włączyć się do pracy i zrobić ten cholerny awans! Panu Kuleszy życzę jednak wytrwałości i wierzę że nie odwróci się w takim momencie od Klubu.
|
|
Też zgadzam się , ze biedronka to nie szalet miejski. Strach pomyśleć, jakby wszystkie dzieci , ba nawet dorośli zaczęli korzystać z tej toalety, wtedy ta pani musiała być jednocześnie szaletową i sprzątaczką. Popatrzcie na ich ciężką pracą a sądzę , że widzicie jeśli robicie tam zakupy. Nie wystarczy wam , że bachory nawet 10 letnie są wożone w wózkach na zakupy z buciorami, gdzie wcześniej wdepnęło w odchody waszych pieseczków a potem dupskiem mamunia sadza go w wózeczku a wy wpieprzacie ten chlebek tam wcześniej położony. Nie uważacie , że z lekka to przesada? Wczoraj będąc w kauflandzie dzieciak zachowywał się bardzo głośno przeszkadzając przy kasach, a obok podziwiała dziecko jej rodzinka w składzie: ciocia, wujek oraz MAMUNIA I TATUNIA oraz EWUSIA, BO DZIECIAK DARŁ GĘBĘ NA CAŁY kaufland Ewusia chodź tutaj. Ludzie gdzie wasze dobre wychowanie - bezstresowe! rudy błazen z druhem
|
|
lalkę
|
|
do Jaworowicz, przyjazd telewizji uczy pokory takich chlystkow czy to w urzedzie czy to w szpitalu mario
|
|
_jolka... POCALUJ MNIE GDZIES PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF !!!!!
|
|
"kino millenium" w google i prosze około 1,460,000 wyników (w czasie 0,22 s). Ciekawe ile tobie zajelo zalozyc ten durny temat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |