Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
antyPisiory jak paplik, ziomex sie pochlastaja, bo brak im instrukcji nt co antypolska interia pisze |
do jacek21 pan Mirosław B. jest kierowcą i pracuje jako kierowca ,więc o jakie wykształcenie ci chodzi?Dr,mgr czy wysraczy inżynier kierownicy?Zapewne prawo jazdy posiada odpowiedniej kategorii. Nikt z nas nie jest idealny ,tylko mało kto się do tego przyznaje i udaje że nikt tego nie widzi bo nikt mu tego w twarz nie powiedział.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: antyPisiory jak paplik, ziomex sie pochlastaja, bo brak im instrukcji nt co antypolska interia pisze |
nie wiem skad to wytrzasnales ale pracy w BIRMINGHAM NIE MA!!!!!!!! po mimo , ze to drugie miasto po Londynie.
|
|
Re: antyPisiory jak paplik, ziomex sie pochlastaja, bo brak im instrukcji nt co antypolska interia pisze |
BMW
|
|
po jaki h..j wlaczaja syreny , gdy miasto puste???!!!!!!! Juz dawno zwrocilam na to uwage , ze w nocy wyja !!!!!!! po jaki swanc??? dac znac przelozonym ,ze pracuja??:)) rudy błazen z druhem
|
|
PePe, nie siej głupich plotek. idź i spytaj u źródła, czyli u komendanta :)
|
|
na Farnej jest sklep z odzieżą skórzaną
|
|
rzepicha, bylem w Anglii 7 lat i smieszy mnie jak ktos mowi ze tam pracy nie ma, tym bardziej ktos siedzacy w polsce. Może znajomy Ci mowi ze pracy nie ma by Cie nie pomoc, nie mam pojecia ale uwierz mi ze pracy tam nie brakuje. bassiaa, wstawilem bo znalazlem, moze ktos poprostu mysli o wyjezdzie. ot tak poprostu.
|
|
Na starym rynku 21 jest krawiec powinien to zrobić
|
|
Witam! Mam pytanie wagi życia i śmierci! Czy może wybiera się ktoś z Warszawy do Łomży 25 grudnia 2012? Proszę, niech życzenia gwiazdkowe się sprawdzają! :) Małgosia.
|
|
Który to tak nakopał dołków i nie pozasypywał za sobą. Leśniczy jaja pourywa jak się dowie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |