czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
antyPisiory jak paplik, ziomex sie pochlastaja, bo brak im instrukcji nt co antypolska interia pisze

do jacek21
pan Mirosław B. jest kierowcą i pracuje jako kierowca ,więc o jakie wykształcenie ci chodzi?Dr,mgr czy wysraczy inżynier kierownicy?Zapewne prawo jazdy posiada odpowiedniej kategorii. Nikt z nas nie jest idealny ,tylko mało kto się do tego przyznaje i udaje że nikt tego nie widzi bo nikt mu tego w twarz nie powiedział.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: antyPisiory jak paplik, ziomex sie pochlastaja, bo brak im instrukcji nt co antypolska interia pisze

nie wiem skad to wytrzasnales ale pracy w BIRMINGHAM NIE MA!!!!!!!! po mimo , ze to drugie miasto po Londynie.

Re: antyPisiory jak paplik, ziomex sie pochlastaja, bo brak im instrukcji nt co antypolska interia pisze

BMW

po jaki h..j wlaczaja syreny , gdy miasto puste???!!!!!!! Juz dawno zwrocilam na to uwage , ze w nocy wyja !!!!!!! po jaki swanc??? dac znac przelozonym ,ze pracuja??:))

rudy błazen z druhem

PePe,

nie siej głupich plotek. idź i spytaj u źródła, czyli u komendanta :)

na Farnej jest sklep z odzieżą skórzaną

rzepicha, bylem w Anglii 7 lat i smieszy mnie jak ktos mowi ze tam pracy nie ma, tym bardziej ktos siedzacy w polsce. Może znajomy Ci mowi ze pracy nie ma by Cie nie pomoc, nie mam pojecia ale uwierz mi ze pracy tam nie brakuje.

bassiaa, wstawilem bo znalazlem, moze ktos poprostu mysli o wyjezdzie. ot tak poprostu.

Na starym rynku 21 jest krawiec powinien to zrobić

Witam!

Mam pytanie wagi życia i śmierci! Czy może wybiera się ktoś z Warszawy do Łomży 25 grudnia 2012?

Proszę, niech życzenia gwiazdkowe się sprawdzają! :)

Małgosia.

Który to tak nakopał dołków i nie pozasypywał za sobą. Leśniczy jaja pourywa jak się dowie.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org