Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamskie łajno się rozpada |
Old_men - pewnie, niech idzie sama i niech patrzy jak wszyscy wokół tańczą ze swoimi partnerami, a ona nie ma z kim ;) Dziewczyna może nieśmiała, a Wy od razu pociski, że brzydka :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamskie łajno się rozpada |
pg6 ;) dobrze Cię przygotują do dalszej edukacji :)
|
|
Krew warto oddawać.Zawsze można komuś dzięki temu pomóc.
|
|
Olewam w tym roku sylwestra.Siedzę w domu i będe piła szampana z chłopakem!
|
|
Kazdy sposób jest dobry na szukanie partnera na studniówkę :) Z kolegą iść....?? To prawie to samo co z kuzynem :D Sama wolałabym iść z jakimś fajnym nieznajomym z nadzieją że z tej znajomości moze rozwinie się coś więcej jeśli partner okaże się ok i nie przyniesie obciachu.... :D
|
|
Ojoj to jutro to będzie się działo.Pewnie ileś ludzi będzie stratowanych;)
|
|
A gdzie mam napisac ?? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja tam bede siedzieć tradycyjnie w domu.Na wyjazd za mało kasy...
|
|
hej jakbyś miała chwilkę to wyślij fotki na tamara34560@wp.pl
|
|
100zł i są nie pamiętam kto gra będzie wróżka jeszcze itp
|
|
PG 1 :) Skończyłam PG 1 i nie czuję się debilem. Powiem szczerze, że poziom jest tam wysoki. Potem byłam w II LO i uczyłam się mniej niż w gimnazjum. Co mi bardzo przeszkadzało, to fakt, że czułam się tam jak w więzieniu :P
|
|
Indar, co tu się rozpisywać, Nasza to Polska własnie. Na zdrowy rozum, wrzuć ogryzek do kosza niechcący otrzyj ręką o utytłany pojemnij, oczywiście w teorii :)
|
|
A nie można ich jakoś skopiować do Worda na przykład?
|
|
Jadę w sobotę rano z Gdańska do Łomży i wracam w niedzielę wieczorem . Mam wolne miejsca .tel. 728-542-689 .
|
|
Wybacz, nie wniose nic nowego do tematu. Jestem strasznym szoku jak profesjonalnie teraz nazywaja sie firmy nagraniowe... Nazwy jak z Choliłudu, ale jednak film polski :)))) Hq studio, just married, rec time pictures, mp studios----- Normalnie szok :)))
|
|
kupcie reklame w radio eska, grosze kosztuje, a nie zasmiecacie formu, ten kto przeczyta od razu zrezygnuje z poscia tam, sami pod soba dolki kopiecie
|
|
pkt 6 jest najlepszy. to nie jest nowy pomysl sa kraje gdzie to norma. i nie chodzi o jeden teren wielkosci boiska ale o takie koncowki okrawki terenu. i nie zielonego zeby nie utrudniac sprzatania tylko wysypanego zwirem z ktorego latwo odchody usunac. pojemniki sa tam na miejscu. i jesli pies tam sie zalatwi a wlasciciel bedzie chcial zostawic te pozostalosci to inni uzytkownicy czyli psiarze sami zwroca mu uwage. a psy nie sa glupie i potrafia zrozumiec po co sa wypuszczane w takie miejsca. ____________________________________-
|
|
Autor: Poczta123 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 22-11-12 18:36 BUhehheh proszę cię , jest to sprzęt pokroju Manty , jakie pieniądze taki sprzęt. Co to za firma która wstydzi się podać adresu siedziby firmy w polsce. Producent : Miętne ul. Garwolińska 1, 08-400 Miętne 25 682 03 12 Przedstawicielstwo firmy w Łomży: LPelektronik ul. Wojska Polskiego 38A Łomża, Podlaskie 18-400 Polska Telefon: 86 218 11 63
|
|
SZYBCIEJ DOWIEDZIALBYS SIE GDYBYS TAM ZADZWONIL A NIE MARNOWAL CZAS NA FORUM
|
|
Witam, Czy ktoś orientuje się gdzie dostanę wiórki po heblarce w łomżyńskim tartaku? Byłam w tym na Poznańskiej i Piłsudzkiego ale nie było. Owe wiórki będą służyły jako ściółka dla świnek morskich.
|
|
Marnował czas? Autor tematu nie marnuje czasu, bardzo dobrze, że są jeszcze ludzie których to obchodzi, którzy zwracają uwagę na takie rzeczy! Wielki plus dla kolegi!
|
|
@D No proszę Cię, tylko nie Zaleski. Może i ma lata praktyki, ale to co robi to jakaś masakra... Chwali się tylko jednym filmem, bo to jedyny który mu się udał.
|
|
miło że są również zadowoleni klienci :) kusi mnie ich oferta tv komfort plus net 30mb za 80zl tylko umowa na 3lata...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie rozumiem tłumaczenia ludzi że nie sprzątają po psie bo nie ma kosza na odchody. To zabieraj te odchody do domu i do sedesu! To Twój obowiązek, żadna łaska. Mam kota i jak zrobi kupę to tę kupę biorę i wynoszę do sedesu. Czy ktoś mi na to dał specjalny kosz albo torebczki? Chciałam kota, mam też kupy. A może mam otwierać okno i wyrzucać taką kupę na trawnik? Żenada, serio, dorośli niby ludzie...
|
|
No to mam przysr.....Zawsze sprzątam po swoim psie. Zawsze. Tyle że pies nie rozumie, że kupkę można zrobić tylko w miejscu, gdzie znajdują się pojemniki na kupki. I robi tam, gdzie go przyciśnie...Sprzątam i wrzucam do ...zwykłego pojemnika, bo taki specjalny jest w odległości np. 1 km ....(trasa spaceru Rycerska - Szosa Zambrowska - Zawadzka) No i mam przysr... bo nie wolno i mogę dostać mandat. Popieram Akkka , łącznie z kawałkiem terenu do biegania dla psów. Podatek za psa płacę regularnie i chciałbym wiedzieć, na co jest przeznaczony. Poza tym jak sprawdzić, czy pies zrobił kupkę czy siusiu? Chodzi mi o suczki... Moja robi siusiu z reguły w pobliżu obcej kupki....No i znowu mogę mieć przysr...
|
|
Ulpianus rozumię ,że nie wszyscy są w stanie dostrzec w pewnych zwrotach pewnej formy ekspresji i jakże chętnie przypisują im to co im pasuje. Widzę ,że podobnie jak ta gwiazda sprawiedliwości i gminna Temida w jednym tropisz gminnych mozolnie przegladając ich oświadczenia majątkowe . Mnie to nie interesuje , są od tego odpowiednie słuzby i organy mam do dyspozycji o wiele bardziej ambitne lektury. Posiadanie przez kogoś kwoty 100 000 złotych nie jest powodem do stawiania go w negatywnym świetle choćby nawet te pieniądze pojawiły się z roku na rok. Pozdrawiam serdecznie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |