niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiSlamskie łajno się rozpada

Old_men - pewnie, niech idzie sama i niech patrzy jak wszyscy wokół tańczą ze swoimi partnerami, a ona nie ma z kim ;)
Dziewczyna może nieśmiała, a Wy od razu pociski, że brzydka :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiSlamskie łajno się rozpada

pg6 ;) dobrze Cię przygotują do dalszej edukacji :)

Krew warto oddawać.Zawsze można komuś dzięki temu pomóc.

Olewam w tym roku sylwestra.Siedzę w domu i będe piła szampana z chłopakem!

Kazdy sposób jest dobry na szukanie partnera na studniówkę :)
Z kolegą iść....?? To prawie to samo co z kuzynem :D
Sama wolałabym iść z jakimś fajnym nieznajomym z nadzieją że z tej znajomości moze rozwinie się coś więcej jeśli partner okaże się ok i nie przyniesie obciachu.... :D

Ojoj to jutro to będzie się działo.Pewnie ileś ludzi będzie stratowanych;)

A gdzie mam napisac ??

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

ja tam bede siedzieć tradycyjnie w domu.Na wyjazd za mało kasy...

hej jakbyś miała chwilkę to wyślij fotki na tamara34560@wp.pl

100zł i są nie pamiętam kto gra będzie wróżka jeszcze itp

PG 1 :) Skończyłam PG 1 i nie czuję się debilem. Powiem szczerze, że poziom jest tam wysoki. Potem byłam w II LO i uczyłam się mniej niż w gimnazjum. Co mi bardzo przeszkadzało, to fakt, że czułam się tam jak w więzieniu :P

Indar, co tu się rozpisywać, Nasza to Polska własnie. Na zdrowy rozum, wrzuć ogryzek do kosza niechcący otrzyj ręką o utytłany pojemnij, oczywiście w teorii :)

A nie można ich jakoś skopiować do Worda na przykład?

Jadę w sobotę rano z Gdańska do Łomży i wracam w niedzielę wieczorem . Mam wolne miejsca .tel. 728-542-689 .

Wybacz, nie wniose nic nowego do tematu.
Jestem strasznym szoku jak profesjonalnie teraz nazywaja sie firmy nagraniowe...
Nazwy jak z Choliłudu, ale jednak film polski :))))
Hq studio, just married, rec time pictures, mp studios----- Normalnie szok :)))

kupcie reklame w radio eska, grosze kosztuje, a nie zasmiecacie formu, ten kto przeczyta od razu zrezygnuje z poscia tam, sami pod soba dolki kopiecie

pkt 6 jest najlepszy. to nie jest nowy pomysl sa kraje gdzie to norma. i nie chodzi o jeden teren wielkosci boiska ale o takie koncowki okrawki terenu. i nie zielonego zeby nie utrudniac sprzatania tylko wysypanego zwirem z ktorego latwo odchody usunac. pojemniki sa tam na miejscu. i jesli pies tam sie zalatwi a wlasciciel bedzie chcial zostawic te pozostalosci to inni uzytkownicy czyli psiarze sami zwroca mu uwage. a psy nie sa glupie i potrafia zrozumiec po co sa wypuszczane w takie miejsca.
____________________________________-

Autor: Poczta123 (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 22-11-12 18:36

BUhehheh proszę cię , jest to sprzęt pokroju Manty , jakie pieniądze taki sprzęt.
Co to za firma która wstydzi się podać adresu siedziby firmy w polsce.

Producent :

Miętne ul. Garwolińska 1, 08-400 Miętne
25 682 03 12

Przedstawicielstwo firmy w Łomży:

LPelektronik
ul. Wojska Polskiego 38A
Łomża, Podlaskie 18-400
Polska
Telefon:
86 218 11 63

SZYBCIEJ DOWIEDZIALBYS SIE GDYBYS TAM ZADZWONIL A NIE MARNOWAL CZAS NA FORUM

Witam,

Czy ktoś orientuje się gdzie dostanę wiórki po heblarce w łomżyńskim tartaku? Byłam w tym na Poznańskiej i Piłsudzkiego ale nie było. Owe wiórki będą służyły jako ściółka dla świnek morskich.

Marnował czas? Autor tematu nie marnuje czasu, bardzo dobrze, że są jeszcze ludzie których to obchodzi, którzy zwracają uwagę na takie rzeczy! Wielki plus dla kolegi!

@D No proszę Cię, tylko nie Zaleski. Może i ma lata praktyki, ale to co robi to jakaś masakra... Chwali się tylko jednym filmem, bo to jedyny który mu się udał.

miło że są również zadowoleni klienci :) kusi mnie ich oferta tv komfort plus net 30mb za 80zl tylko umowa na 3lata...

Treść jest ukryta

nie rozumiem tłumaczenia ludzi że nie sprzątają po psie bo nie ma kosza na odchody. To zabieraj te odchody do domu i do sedesu! To Twój obowiązek, żadna łaska. Mam kota i jak zrobi kupę to tę kupę biorę i wynoszę do sedesu. Czy ktoś mi na to dał specjalny kosz albo torebczki? Chciałam kota, mam też kupy. A może mam otwierać okno i wyrzucać taką kupę na trawnik? Żenada, serio, dorośli niby ludzie...

No to mam przysr.....Zawsze sprzątam po swoim psie. Zawsze. Tyle że pies nie rozumie, że kupkę można zrobić tylko w miejscu, gdzie znajdują się pojemniki na kupki. I robi tam, gdzie go przyciśnie...Sprzątam i wrzucam do ...zwykłego pojemnika, bo taki specjalny jest w odległości np. 1 km ....(trasa spaceru Rycerska - Szosa Zambrowska - Zawadzka) No i mam przysr... bo nie wolno i mogę dostać mandat. Popieram Akkka , łącznie z kawałkiem terenu do biegania dla psów. Podatek za psa płacę regularnie i chciałbym wiedzieć, na co jest przeznaczony. Poza tym jak sprawdzić, czy pies zrobił kupkę czy siusiu? Chodzi mi o suczki... Moja robi siusiu z reguły w pobliżu obcej kupki....No i znowu mogę mieć przysr...

Ulpianus rozumię ,że nie wszyscy są w stanie dostrzec w pewnych zwrotach pewnej formy ekspresji i jakże chętnie przypisują im to co im pasuje. Widzę ,że podobnie jak ta gwiazda sprawiedliwości i gminna Temida w jednym tropisz gminnych mozolnie przegladając ich oświadczenia majątkowe . Mnie to nie interesuje , są od tego odpowiednie słuzby i organy mam do dyspozycji o wiele bardziej ambitne lektury. Posiadanie przez kogoś kwoty 100 000 złotych nie jest powodem do stawiania go w negatywnym świetle choćby nawet te pieniądze pojawiły się z roku na rok. Pozdrawiam serdecznie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org