czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rząd PZPR-pis używa prywatnych e-mail. Po co Moskwa ma się trudzić?

Jestem za tym jak by wysadził Tuska i całą jego bandę w powietrze,nap za ten wydłużony czas do emerytury .Wie Tusk dokładnie ze mało kto doczeka tej emerytury ,zakłady ,fabryki ,rolnictwo są sprzedane ,unia im za nie płaci, nap- dotację dla rolnika itd .

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rząd PZPR-pis używa prywatnych e-mail. Po co Moskwa ma się trudzić?

A mnie w tym roku zaskoczyla hurtownia Scooby-doo. Zawsze przed zakupem porownuje ceny sklepowe z cenami z allegro. Pierwszy raz zdarzylo mi sie ze kupowane prezenty byly srednio 5 zl tansze w hurtowni niz na allegro.

koledzy nikt nie mówi o cięciu na zmniejszonych obrotach:) ja potrzebuję małych obrotów do różnych drobnych prac -szlifowania/polerowania, wyrównywania najczęściej z zastosowaniem tarczy z okładzinami ściernymi, ściernicy czy jak jej tam..tyle ..chcę po prostu bardziej wszechstronnie wykorzystać narzędzie:)

drzewko_szczescia przy Szosie Zambrowskiej zaraz przy zjeździe w Ks. Anny. Teraz chyba żaden mieszkaniec Łomży nie może powiedzieć że mieszka dalej niż kilkaset metrów od najbliższej biedronki :D

od 1 grudnia z tego co mi wiadomo znow ma byc otwarty

Hmm, pauliska, mysle ze ja moge tak powiedziec :) i co?:))

maturzysta.. mało kiedy chodzę do biedronki.A do tej nowej się nie wybieram gdyż to samo jest we wszystkich biedronkach.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org