Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd PZPR-pis używa prywatnych e-mail. Po co Moskwa ma się trudzić? |
Jestem za tym jak by wysadził Tuska i całą jego bandę w powietrze,nap za ten wydłużony czas do emerytury .Wie Tusk dokładnie ze mało kto doczeka tej emerytury ,zakłady ,fabryki ,rolnictwo są sprzedane ,unia im za nie płaci, nap- dotację dla rolnika itd . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd PZPR-pis używa prywatnych e-mail. Po co Moskwa ma się trudzić? |
A mnie w tym roku zaskoczyla hurtownia Scooby-doo. Zawsze przed zakupem porownuje ceny sklepowe z cenami z allegro. Pierwszy raz zdarzylo mi sie ze kupowane prezenty byly srednio 5 zl tansze w hurtowni niz na allegro.
|
|
koledzy nikt nie mówi o cięciu na zmniejszonych obrotach:) ja potrzebuję małych obrotów do różnych drobnych prac -szlifowania/polerowania, wyrównywania najczęściej z zastosowaniem tarczy z okładzinami ściernymi, ściernicy czy jak jej tam..tyle ..chcę po prostu bardziej wszechstronnie wykorzystać narzędzie:)
|
|
drzewko_szczescia przy Szosie Zambrowskiej zaraz przy zjeździe w Ks. Anny. Teraz chyba żaden mieszkaniec Łomży nie może powiedzieć że mieszka dalej niż kilkaset metrów od najbliższej biedronki :D
|
|
od 1 grudnia z tego co mi wiadomo znow ma byc otwarty
|
|
Hmm, pauliska, mysle ze ja moge tak powiedziec :) i co?:))
|
|
maturzysta.. mało kiedy chodzę do biedronki.A do tej nowej się nie wybieram gdyż to samo jest we wszystkich biedronkach. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |