Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No to k..wy mają problem. |
i tu juz psujesz oj pomoc juz prawie wiem kim jestes prawie bo to dlugo nie potrwa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No to k..wy mają problem. |
boli gorke jak slabszy staje na nogi chca tu namieszac ,ale kto dolki kopie
|
|
Przechodząc w niedzielę zauważyłem na Mickiewicza nową siłownię. Czy ktoś wie coś na jej temat? Karnety? Oferta? itp. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Polecam na Senatorskiej Mariusza. Mają tam gazowników i jeśli oni nic nie wymyślą do jest też ten mechanik. U mnie ten zestaw gazownicy/mechanik zawsze działa, a gaz mam od wielu lat.
|
|
andzej w jarnutach jest dobry od gazu i ten na senatorskiej tez
|
|
no w koncu przewoznicy zaczeli jezdzic z łomży na modlin :) dzieki za podpowiedz. wczesniej musialam korzystac z prywatnych kierocow z Bialegostoku za 60-80zl, bo z lomzy nikt sie nie oglaszal. a wyczytalam na stronie Trans-Avia ze polaczyli sily i teraz wspolpracuja razem z Zakiem .
|
|
Szpital Zakaźny jest w Szpitali tam gdzie była Przychodnia Psychologiczna, odwiedziny chyba od 9 do 18 tak jak wszędzie
|
|
Sprzedam segment dziecięcy, stan b. dobry, w zestawie dwa biurka, dwie szafy i regał środkowy. Stawiski- transport własny. tel.889 253 344 zdjecia moge wyslac na e-maila.
|
|
faktycznie bez sensu jest chwalic , bo zaraz wszyscy odbieraja to jako reklame. na lomzynskim slubnym portalu az wrze , ktory lepszy fotograf . kazdy chwali swojego nawet jak zdjecia nie wyszly fajnie , to udaja ze maja najpiekniejsze. ja nie mam ladnych zdjec slubnych niestety. wiec proponuje naprawde przejrzec portfolio fotografa ktory styl wam odpowiada a nie kto co sugeruje. a konkurs to konkurs , dla jednych atrakcyjny dla innych nie .
|
|
hm ciekawe, trzeba będzie sprawdzić. Podasz dokładny adres?
|
|
czacha ja bym mu nie podarował, chociaż za tą dziewczynę. Żeby mi tak doope obsmarowano w poście to bym białej gorączki dostał :D Kasia..
|
|
Beznadzieja ile ty masz lat ?? Na miejscu tej laski po glupich opisach nawet bym sie nie odezwala. A coż cie tak w niej zafascynowało?? Niebieskie oczy czy biust rozmiar D, dobry znawaca!!!!A widelczyk zostaw na nastepna bajere.
|
|
juz go mam chloptasia tylko go zobacze bedzie zdrowo liczony
|
|
o jezu!! abym nie musiala czekac od 18 godz do 22 godz na lotnisku ---------a tak sie zanosi. Mam nadzieje ,ze jeszcze jeden chciaz busik bedzie jezdzil pozniej. jestem pelna nadzieji.
|
|
tylko jeden komentarz tu sie nadaje...tzn ja pier*****e zenada
|
|
A może to pederasta ten pomoc się zakochał w Tobie bo taki zazdrosny jest o Ciebie i wypisuje na Twoją dziewczynę. Myślę że to zwykła gejura :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |