Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
żyd Chaim Rumkowski był nie tylko pedofilem ale i ... LGBT! Nie wiedziałem aż do dzisiaj! Jestem PO_wrażeniem! |
jeszcze dziadzia ty sie bawiles w tych stodołach a teraz szpanujesz z młodymi pasztecikami hehehehe ten twoj klub to chlew po co ludziom nastepny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: żyd Chaim Rumkowski był nie tylko pedofilem ale i ... LGBT! Nie wiedziałem aż do dzisiaj! Jestem PO_wrażeniem! |
502375911 tylko schody drewniane
|
|
Re: żyd Chaim Rumkowski był nie tylko pedofilem ale i ... LGBT! Nie wiedziałem aż do dzisiaj! Jestem PO_wrażeniem! |
a ile kosztuje wizyta i czy ktoś ma namiary na niego.
|
|
specjalnie zalozyles konto zeby szponcic masz tylko 24 posty w ktorych oczerniasz klub i kazdy moze to sprawdzic . a zjadles ty kielbase dziadka .
|
|
Są strony, na których pomysł można kupić za 10 zł. Ale do tego cała infrastruktura itp za miliony. W związku z tym zacznijmy od pytań ogólnych: -jaką kwotę jesteś w stanie zainwestować? (chodzi o rząd wielkości) -czy jest dziedzina, która na pewno odpada? -czy jest dziedzina, która Ci jest najbliższa? (handel, usługi, produkcja, rolnictwo) -czy posiadasz jakiś lokal lub działkę? -czy masz zaplecze osobowe? (potencjalni pracownicy, współpracownicy, handlowcy, doradcy itp) Chodzi mi o normalne znajomości, a nie jakieś tam wtyki w urzędach czy gdzieś. -czy masz wiedzę na temat zarządzania przedsiębiorstwem lub kapitałem ludzkim. -czy znasz podstawy prowadzenia księgowości? -czy masz dużo znajomych prowadzących działalność gospodarczą lub Spółki? -czy umiesz sprzedawać? a to tylko początek:) STRANSKY
|
|
a.n.d.y. ile ludzi tyle opinii, ale ja uważam p. Bandzula za dobrego lekarza z blueconnecta takie opinie? - odważna/y jesteś
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |