Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
złote czasy za Gierka |
a co budujesz sie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: złote czasy za Gierka |
łomża- poród nie polecam. jeszcze gorzej jest z położnymi jeśli następuje cesarskie cięcie i nie ma sie pokarmu. dziecko moje głodowało 2 dni i płakało bo panie położne nie chciały go dokarmić. kazały mi pić karmi ile tylko wlezie. jak se wspomne az mnie trzęsie. przyda się bombonierka lub coś w tym rodzaju. gdy dostały prezencik to az budziły dzieciaka żeby go dokarmic.
|
|
jantar5555 no tak GLABIE <WIEPRZU NIEMYTY - nawet nie zrozumiales moich intecji w jakim celu zalozylam?? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
takie postepowanie nalezy pietnowac publicznie i nie masz czego sie bac! Podaj imie i nazwisko woych "panstwa" ----przynajmniej "znow znajda" jakas opiekunke ---watpie!!!!!
|
|
puchcio - czytaj ze zrozumieniem - znieczulenie powinno być standartem w xxi wieku. A nie cc.
|
|
http://www.homeemotions.pl/ mlode dziewczyny z wielkim potencjalem w glowach maja mnóstwo pomyslow. Jestem z ich uslug badzo zadowolony.
|
|
Brzeczyszczykiewicz,ja nawiązałam do wypowiedzi MiYu!!!!Czytaj wyżej (:
|
|
Praktycznie wszystko, chodzi o to, żeby zacząć przygotowywać się do olimpiady matematycznej..
|
|
ok:)
|
|
No i bardzo dobrze! W końcu mamy wybór. Każdemu wg potrzeb!
|
|
torrenty.org działają ale wstawki się zaczynają od 11 listopada a gdzie te nowsze??
|
|
fanka bocianka Polski dla Polaków http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fkCteknx5ck
|
|
to kto bedzie na masie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |