Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża i kryzys |
bałwanek ze sniegu powroci za rok a drugi :(bawanek) ptysiu91 , którego można nazwać prawdziwym bałwanen zostanie nam na długo??? waldek 27 Analfabeci muszom umzec.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża i kryzys |
Popieram Cię Graboś, sam sporo jeżdżę i obiecuję, że będę na pieszych uważał, a szczególnie nakałuże. Pozdrawiam
|
|
nawet jak ma to musialby byc naprawde "super" jakosci :/ przeciez zalacznikiem mozna wyslac do 20MB max chyba :P
|
|
a juz tez cos napisalem wyzej. jesli bedzie cos organizowane to napewno z Toba o tym rozmawiac nei bedziemy ani nie chcemy wstepowac do jakiejkolwiek innej organizacji niz do tej co nalezymy. loko: zabłysnąłeś, aż mnie oślepiło :| ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
co za rocnica czy suszarka czy strzal??? no chyba prosta, suszraki uzywasz na codzien, 900 to swinka i strojenie, pompa Walbro z wystrojeniem to koszt ok 700pln, oczywiscie ze wazne by na mecie byc pierwszy, dlatego mam nadzieje ze nie sprzedaz auta dopoki ja nie odboire swojego :) -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Ja bym kupna nie ryzykował, pewnie ucho ma naderwane. Wedlug komentarzy koczisss ma już negatywa i znów chce kogoś zrobić w bambuko.
|
|
PROSTAKU TU NIE CHODZIŁO O BŁYSKANIE TYLKO O TYCH POPAPRANCÓW Z LPR - U. MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA BUHEHEHEHE ...ROMAN KOCHAMY CIĘ- KLUB SENIORA ... BUHEHEHEHEHEHEHEHEEH
|
|
Rozumiem, że MW organizuje jakąś rekonstrukcję.... przyjdę, popatrzę;)
|
|
Ptysiostanie ja mam Bearshare i kompa zwalnia sporo i gdyby nie moj antyvirus w kompie by bylo wiecej Trojanow niz Twoich maxymalnie zajmujacych komentarzy ;]
|
|
ptys a masz jakiegos cracka do tego programu??
|
|
dobra niech adoptują pedały chłopców(przyszłych pedałów) a lesbijki dziewczynki (przyszłe lesby) tylko ciekawe kto za 30 lat będzie płacił w Polsce składki na zus? jak nie będzie odpowiedzniej polityki prorodzinnej
|
|
no ja o Senatorskiej to troche powiem, bo się w szkole obok uczę i swoje zdanie mam o nich ;-). Raz mnie nawet pies zaatakował :D. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |