wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża i kryzys

bałwanek ze sniegu powroci za rok a drugi :(bawanek) ptysiu91 , którego można nazwać prawdziwym bałwanen zostanie nam na długo???

waldek 27

Analfabeci muszom umzec.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża i kryzys

Popieram Cię Graboś, sam sporo jeżdżę i obiecuję, że będę na pieszych uważał, a szczególnie nakałuże.

Pozdrawiam

nawet jak ma to musialby byc naprawde "super" jakosci :/ przeciez zalacznikiem mozna wyslac do 20MB max chyba :P

a juz tez cos napisalem wyzej.
jesli bedzie cos organizowane to napewno z Toba o tym rozmawiac nei bedziemy ani nie chcemy wstepowac do jakiejkolwiek innej organizacji niz do tej co nalezymy.

loko: zabłysnąłeś, aż mnie oślepiło :|

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

co za rocnica czy suszarka czy strzal??? no chyba prosta, suszraki uzywasz na codzien, 900 to swinka i strojenie, pompa Walbro z wystrojeniem to koszt ok 700pln, oczywiscie ze wazne by na mecie byc pierwszy, dlatego mam nadzieje ze nie sprzedaz auta dopoki ja nie odboire swojego :)

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

Ja bym kupna nie ryzykował, pewnie ucho ma naderwane. Wedlug komentarzy koczisss ma już negatywa i znów chce kogoś zrobić w bambuko.

PROSTAKU TU NIE CHODZIŁO O BŁYSKANIE TYLKO O TYCH POPAPRANCÓW Z LPR - U. MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA BUHEHEHEHE ...ROMAN KOCHAMY CIĘ- KLUB SENIORA ... BUHEHEHEHEHEHEHEHEEH

Rozumiem, że MW organizuje jakąś rekonstrukcję.... przyjdę, popatrzę;)

Ptysiostanie ja mam Bearshare i kompa zwalnia sporo i gdyby nie moj antyvirus w kompie by bylo wiecej Trojanow niz Twoich maxymalnie zajmujacych komentarzy ;]

ptys a masz jakiegos cracka do tego programu??

dobra niech adoptują pedały chłopców(przyszłych pedałów) a lesbijki dziewczynki (przyszłe lesby) tylko ciekawe kto za 30 lat będzie płacił w Polsce składki na zus? jak nie będzie odpowiedzniej polityki prorodzinnej

no ja o Senatorskiej to troche powiem, bo się w szkole obok uczę i swoje zdanie mam o nich ;-). Raz mnie nawet pies zaatakował :D.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org