Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gniazdo szatana odczuwa skutki własnej, ludobójczej, podłej i antyludzkiej agresji... |
700zł <wow> to do jakiego Ty dentysty chodzisz haha... ta metoda, o której pisałaś to zupełnie co innego, dentysta zamawia Ci stelaże, a żel kupujesz sama, tylko z tą różnicą, że aplikator jest dużo lepiej dopasowany i na pewno żaden dentysta nie polecał Ci stosowania 35% roztworu w domu. Mi natomiast chodziło o 35% i taki na własne ryzyko mogę kupić i używać, tylko powiedz mi po co? Zęby masz jedne na całe życie, ale Ty pewnie wolisz wstawić porcelanowe skoro lubisz tak ryzykować. I nie gadaj o 700zł, bo to kosztuje 450 u super specjalisty, sama jestem tego przykładem... STRANSKY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gniazdo szatana odczuwa skutki własnej, ludobójczej, podłej i antyludzkiej agresji... |
a czymże handlujemy?? złoto a może brylanty???
|
|
Re: gniazdo szatana odczuwa skutki własnej, ludobójczej, podłej i antyludzkiej agresji... |
mano 3 jednostki ciepla przez noc to nie wiele ,moj zakrecony naciagnal juz 29 .. nabijaja se jak chca.. przed sezonem grzewczym mial juz 5 ; ) ale tutaj mialem w zeszlym roku zuzycie 1100 wiec 3 jednostki to malo .. rudy błazen z druhem
|
|
a Panie mniejszy z tą manipulacją to jest chyba za dużo powiedziane. Ponieważ majac świadomość co kryje się za potrzebami tej babci i znając jej opowieść przyjęty sposób postepowania jest w tym przypadku jedynym z rozsądnych wyjść. STRANSKY
|
|
nie tylko se yayka wygrzewam Kasia..
|
|
Fantic przestan juz bo Cię zbanuje . rudy błazen z druhem
|
|
chociaż szczerze mówiąc też chodzę do studium tylko ja pracę mam już pewną ;D Kasia..
|
|
hej, orientuje się ktoś gdzie w Łomży mogę kupic atomizer do perfum? STRANSKY
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Szkolenie psa powinno odbywać sie pod okiem doświadczonego tresera bo psa bardzo łatwo jest czegoś nauczyć natomiast bardzo trudno oduczyć złych nawyków. Jarek jest specjalistą od dużych psów obronnych, a Owczarki Niemieckie to jego pasja.
|
|
dziekuje za opinie które przekonują mnie ze jednak urodzę w Łomży oczywiście podzielę sie z wami swoją opinią .a zielona-biedronka masz racje jeśli człowiek jest mily i pozytywnie nastawiony to ludzie tez to odwzajemniają z reguły jestem mila i uprzejma ale czy dam rade przy tak silnym bólu;)jedynie żałuje ze nie mam wyboru znieczulenia ja rodze za 2 miesiace i wtedy sie przekonam jak to jest troszkę żałuje ze mój lekarz prowadzący ciąze nie pracuje w szpitalu ale mam nadzieje ze to tak wielkiego znaczenia nie ma
|
|
oj matko tylko powaznie prosze :) same głąby na tym forum 0 pomocnej dloni ?
|
|
i tak siom wyciagnionte bo kobity bez litosnie ciongajom asz boli :L( rudy błazen z druhem
|
|
Czy ktoś pracował w ochronie na statoilu? Jakie są tam warunki?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |