Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co cię nie zabije, to cię wzmocni. |
baranina!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co cię nie zabije, to cię wzmocni. |
Niebawem zostanie otwarty nowy lokal .Może tam?
|
|
Urzekła mnie twoja historia...
|
|
ale co było dalej to takie ciekawe?????????????
|
|
Mogę zabrać 2 osoby do Hanoweru lub okolic.Wyjazd środa lub czwartek(14-15.11.2012r) do uzgodnienia.tel:512 938 646
|
|
Nie oglądałam, ale recenzje są zachęcające. Idę.
|
|
No to poinformowali.
|
|
Masz dowód na to ile wody jest w wędlinach!!! Zgroza. Sprawdź "odparownik", tzn, przewód odprowadzający nadmiar wody z lodówki u mnie jest on zlokalizowany na samym dole wewnątrz lodówki. Może być przytkany i woda cyrkuluje wewnątrz urządzenia. Jeżeli masz jakieś pokrętło to spróbuj zmniejszyć nim temperaturę chłodzenia o jeden poziom.
|
|
Ja zakupów dokonuje w sklepie internetowym http://e-autoczesci24.pl/ i bardzo sobie chwalę takie rozwiązanie. Nie jest problem przecież sprawdzić nr części oryginalnej, a potem wystukać to w przeglądarce internetowej. Nawet jak oddaje auto do mechanika to kupuję części przez internet. Często mechanicy narzucają sobie dodatkową marżę co mnie denerwuje... ***** ***
|
|
Tam jest jeden facet który już od kilku miesięcy się kręci, i chce właśnie jedzenia. Ale np parówki tylko z kurcząt bo on jest wyznania które nie jada innego mięsa. rozmawiałam z nim, to mówił że dla niego żadnej pracy nie ma - w to nie wierzę, całe wakacje pracowałam - truskawki, jagody i zarobiłam coś tam, on też by mógł. ale niektórym się nie chce ;/
|
|
Ile pacjentek tyle opinii. Ogólnie nie jest tak źle najważniejsze, że na porodówce są miłe położne to już połowa sukcesu.
|
|
To chyba Mc Donald's powinien się tym zająć bo też widziałam jak się dosiadają do ludzi i chcą jedzenie od nich. Śmierdzą alkoholem i są tam codziennie a obsługa NIE ROBI NIC!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |