Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pawłowicz o rydzyku |
A stawka godzinowa? 3 zł za godzinę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pawłowicz o rydzyku |
3zł za godzinę? ja wstydziłabym się jakiejkolwiek opiekunce zaproponować taką stawkę
|
|
A ja kupiłam nowy telefon za 400zł w sklepie, podczas gdy w Orange chcieli mi wcisnąć ten sam model na 24 miesiące z dopłatą 500zł w abonamencie 50 lub 60 zł (dokładnie nie pamiętam)
|
|
Za 3 zł jest opieka warta 3 zł...a potem pretensje a to o to a to o tamto...
|
|
No to 4 zł to maksymalnie
|
|
Jak Cię nie stać na zapłacenie opiekunce, to sama zrezygnuj z pracy i zajmij się dziećmi. Czy uważasz, że łatwo jest zajmować obcym dzieckiem? A tym bardziej trójką małych dzieci? Zastanów się troszeczkę. Nie dość, że taka opiekunka pracująca co drugi dzień po 12h nie będzie miała opcji znalezienia dodatkowej pracy, to jeszcze za 400 zł będzie miała wyżyć. Według mnie do trójki dzieci to i najniższa krajowa będzie za mała.
|
|
szukajcie w sklepiue internetowym orange bo tam sa całkiem inne ceny bardzo dobre STRANSKY
|
|
Ma mamusia gest! Za godzinę opieki nad dzieckiem gotowa zapłacić 1zł. A "maksymalnie" 1.33zł. Joanna 12...napisz, że ten post to żart albo prowokacja. I przeproś wszystkie opiekunki. A nawet matki które zostają ze swoimi dziećmi w domu. Wyceniając w ten sposób tę pracę ubliżasz im.
|
|
zesrała się bieda i płacze,
|
|
Nie!bo miałam tam być tylko tymczasowo w zamian za chwilową niedyspozycję innej opiekunki,jak się okazało-zwolnili ją bo też jej n ie zapłacili,tak samo było z poprzednią...i dziś szukają nastepnej!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |