Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Segregacja szczepionkowa. Rząd Niemiec popiera specjalne przywileje dla zaszczepionych przeciw COVID |
Popieram fryko
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Segregacja szczepionkowa. Rząd Niemiec popiera specjalne przywileje dla zaszczepionych przeciw COVID |
Czy telewizja cyfrowa jest potrzebna. Myślę że nie to tylko problem. A co wy na to ?
|
|
Re: Segregacja szczepionkowa. Rząd Niemiec popiera specjalne przywileje dla zaszczepionych przeciw COVID |
Jasiu, po co CI takie info??? przecież Ty potrafisz tylko rowerkirm jeżdzić i to takim na 3 kołach.
|
|
Przeprowadzki. Usługi transportowe. Auto-holowanie. Niskie ceny i 5-letnie doświadczenie. tel. 514805123
|
|
Ok,to prowokacja. Chciałam poznać opinię społeczną,bo właśnie wróciłam od takiej rodzinki z trójką dzieci,gdzie najmłodsze ma 9 miesięcy a najstarsze 6 lat. I "tatuś" stwierdził,że (siedziałam z tymi dziećmi w sumie 57 godzin) zapłaci mi za to 100 góra 150 zł. Ale oczywiście nie zapłacił,bo...dopowiedzcie sobie sami. Uwaga,ten tatuś w tej chwili szuka nowej opiekunki!
|
|
z piekła nie wyleziesz jak ludzi prowokujesz
|
|
terrorym - posłuchaj mnie. Ja nie mówię, że można 35% żel nakładać sobie w domu i dodam, że sama na taki bym się na pewno nie zdecydowała. Szanelka wybrała taki i ok, jej wybór. Ja bym raczej wybrała 20%. To jedna kwestia. Druga kwestia jest taka, że jak wspomniałam rozmawiałam o wybielaniu z dwiema dentystkami i obydwie zgodnie twierdziły, że jak już będę miała swoje szyny (bo one te szyny robią takie "lepsiejsze" u technika stomatologicznego) to będę mogła sama sobie dokupić na internecie żel i po jakimś czasie "odświeżyć" kolor. Więc skoro dentystki same sugerują, że można sobie samemu kupić żel na Allegro, to co jest złego, w tym, co piszę? Oczywiście, wg mnie przed wybielaniem należałoby się skonsultować z dentystką, wyleczyć wszystkie zęby, zdjąć kamień i ewentualnie poradzić się w sprawie stężenia, które zamierza się kupić i stosować. Sama zamierzam przed wybielaniem skonsultować się z dentystką. Ale to, co Ty piszesz o zabezpieczaniu dziąseł to jakieś bajki, żadna dentystka tego nie robi i nie zrobi. Dziąsła i tak ucierpią, mniej lub bardziej w zależności od stężenia żelu, jak i od predyspozycji danej osoby. I tyle. Ja zamierzam sama kupić żel do wybielania na Allegro i wybielać sobie zęby w domu, bo jest to DOKŁADNIE to samo, co wybielanie "za pośrednictwem" dentysty. Z tą różnicą, że u dentysty cena takiego wybielania to 700 zł (info sprzed 2 tygodni) a na necie 70 kilka złotych. Czyli duuuużo mniej. Sam odpowiedz sobie czy warto płacić ponad 600 zł za poradę dentysty przed wybielaniem. Ot i tyle. Nikogo nie zachęcam i nie zniechęcam. Każdy decyduje za siebie.
|
|
znalazłam wizytówkę z nr telefonu, jaką dostałam w tym sklepie. Pani Marta tel. 502 299 312 ale to było 3-4 lata temu. zadzwoń, zapytaj!
|
|
dziekuje bardzo
|
|
ni ma za com! musim se pomagać, nie?! ps. tak jak mi mówiono, z pieskiem bierzesz czynny udział w szkoleniu. jak się czegoś dowiesz, to napisz! powodzenia! pozdrawiam!
|
|
Hmm autokar własny czy jak? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |