Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tragedia w Izraelu |
Idz powiedz ze odchodzisz do play lub plusa od razu zaczna negocjowac :-) tylko nie badz niczym zainteresowany tak no niby :-P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tragedia w Izraelu |
a mi się właśnie konczy dosyć wysoka umowa abonamentowa i chcę przejść na kartę..może zetafon? ma ktoś?
|
|
Nie mam czasu pisać bo PENDZE w piwnicy
|
|
Dzięki, sprawdzę w K1 i w ABC. Może ktoś ma jeszcze inne propozycje? A może w Łomży jest gdzieś cały sklep ze zdrową żywnością?
|
|
też tak myślę :-D TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
zazwyczaj lepszy :-)) STRANSKY
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tanie ksero w Łomży . Polecicie coś ? cena za stronę byłaby miła
|
|
drzewko, a co Ty pranie dzisiaj robisz? bo ja to na gżybach dzisiaj była. pojechali my do lasa, tylko nie pytajta gdzie, bo jam na pace jehała pod plandekom znaczy siem, bo siem w sioferce nie mnieszczem i nie widziała gdzie jedziem. nieścienśliwego wypadka mniałam w lesie! siem mniendzy dfa hojaki zaklinowała. ani we fte, ani nazad! stała tak ja ze puł godziny. myślem sobie cas pomocy wzyfwć. kszyceć zaczenam Ratujta ludzie! i Chelb! (to po ańgielsku jezd jekby chtórny niedołucony cytał) bom pomyślała że moze jakis obcykrajowiec po lesie spacyruje. zbiegli siem i wieta, zem tylu ludziuf w lesie nie widziała jesce! śniać siem zaceli, no ale do ratunku siem wzieli. dfuch mnie za rence ciongło, a jeden od tylca popychał. i nic! wyleść nie mogem! jeden taki rozumniejsy siem trafił i zacoł hojaka odginać no i tak wspulnemi siłani, wyciongli mnie z tegom nisceńścia! alem siem upocili! tera kumpresy na boki sem pszykładam, bo skurem mnie posrywali. mufiom,co niesceńścia hodzom parani. no i widzita?! akurat dfa rosły i siem we wnie wpasowała! łoj jak piece!
|
|
TAk jak w temacie, kto w Łomży moze sporzadzic dokumentacje HACCP??? ***** ***
|
|
|
Ze wszystkimi operatorami jak tylko powiesz że rezygnujesz to jest od razu inna gadka. Conajmniej na następny dzień oddzwaniają z jakąś lepszą ofertą.
|
|
natomiast to co ty opisujesz jest zwyczajnym brakiem taktu i kultury ze strony osoby prowadzacej lokal .W takim przypadku nalezy taki lokal omijać szerokim łukiem bo prowadzący lokal ma duzy wpływ na poziom i atmosfere lokalu. Inaczej mówiąc jak burak moze coś stworzyć poza burakiem. Dodam ,że rzecz jasna do kawiarni nie idzie się po to tylko aby się napić kawy i najeśc ciasteczczy innych pierdół . Jest to niebywała okazja aby się przy tej kawie z kims spotkać porozmawiać.
|
|
|
no pewnie że powalający tymbardziej ze co miesiąc nadzwania się jeszcze drugie tyle do innych sieci np lub idzie na smsy....nigdy nie ma tak że płaci się tylko te 59zł
|
|
Był już ten temat :) Napewno w pubie "Pod Ratuszem" ewentualnie pewnie w połowie tego typu miejsc w naszym mieście :) To dla nich na dziś najlepsza szansa na zbicie kasy ;) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Witam :) Chciałabym spytać, czy znacie może jakiegoś dobrego fryzjera damskiego, którego moglibyście polecić? Proszę o namiary i z góry dziękuję ;) ***** ***
|
|
kebab- sens mojego zycia. poza tym swiata nie widze. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Proszę 511930205
|