środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Po obrabowaniu myjni złodziej przeżegnał się pod kościołem

Do lasu na grzyby

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Po obrabowaniu myjni złodziej przeżegnał się pod kościołem

Z kategorią B ??
To tylko na taxi :):)

JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA

Jak prawidłowo przejść w Łomży przez ulicę:
1. Wciskasz/dotykasz/macasz przycisk zmiany świateł - robisz to niezależnie od ilości osob stojących przy przejsciu (stosujemy zasade ograniczonego zaufania)
2. Spoglądasz w lewo , w prawo i znowu w lewo.
3. Po upewnieniu się że w pobliżu nie ma policji przechodzisz na czerwonym.

i po co piszesz takie bezsensowny temat ;]

który ośrodek polecacie w Łomży na doszkolenie .... miałem dziś nieprzyjemność po raz trzeci uwalić egzamin na prawko
A przy okazji ... uwaga przy rejestracji na panią EL . Dziś usłyszałem , na pytanie o możliwość rejestracji po trzecim uwaleniu , że " nawet głąby powinny wiedzieć , że potrzebne jest doszkolenie " . Głośno , wyraźnie przy sporej publice

Akurat znam wszystkich z tej WSI i znam tam ludzi-------CHAMSTWO,KŁAMSTWO,OBŁUDA i nie wmawiać,że wszyscy tam mają kosze na śmieci Hahahahahaha...Wystarczy spojrzeć na podwórka u Tych Rolników-To świadczy o czymś,a śmieci wywożą do lasu...nazwiskami nie będę rzucać:):):):)

urbi et orbi !

pewnie to mały z marudą tam urzędowali

Kolego piszą, że jesteś w stanie zrobić coś, co mogłoby zaszkodzić dla właściciela? No dobrze. Tylko, po co nam to piszesz, mówisz, i cały czas zatwierdzasz swoją niewinność.
Jak mamy tobie zaufać i wiedzieć, że ty dokonałeś coś, co mogło być, że odebrane przez właściciela?

Mówisz, że miałeś tam jakieś swoje działania twierdzi, że nie pracowałeś. Rozmawiałeś z właścicielem? Nie - to, po co dyktujesz, co możesz zrobić a co powinieneś zrobić?

Chyba nie na tym to polega. Zamiast się dogadać robisz z siebie sierotę, która niby jest poszkodowana, opinia jest inna. Każdy widzi jak jest i co piszesz, na początku napisałeś, że szukasz osób pracujących tam w karczmie?

-to, co chcesz wykonać, co chcesz zrobić to nas nie interesuje jak naradzie to piszesz zamiast dać sobie spokój z tym i wyjaśnić sprawę normalnie jak przystało na człowieka.

Jak bym był tym szefem nie chciałbym kogoś takiego jak ty, że brudzisz w interwencie i podkładasz siwienie?

Takie haftowanie, bo tak to się nazywa chyba, nic nie daje a tych, co złe oczerniają inne osoby i tak sięga prawdy a ty zrobisz z siebie błazna.

Zostaw ten temat i daj sobie na luz.

Tak dokładnie, a teraz na ulicy gdzie jest ścieżka rowerowa jeżeli wjedziesz na jezdnię, narażasz się na mandat. Ścieżki są wykonane w większości słabo, już nie wspomnę o wjazdach na nie, gdzie co 100m trzeba wyhamowywać żeby przejechać krawężnik, który wystaje kilka cm prostopadle do kierunku jazdy. Niestety powoduje to częste wymiany dętki. Mam wrażenie że ścieżki w Łomży są robione na ilość a nie na jakość. Przy czym podwyższenie jakości w tym przypadku spowodowało by obniżenie kosztów.

może ktos mi poleci dobrego awokata w sprawie o rozwod z orzeczeniem o winę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org