Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Po obrabowaniu myjni złodziej przeżegnał się pod kościołem |
Do lasu na grzyby
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Po obrabowaniu myjni złodziej przeżegnał się pod kościołem |
Z kategorią B ?? To tylko na taxi :):) JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Jak prawidłowo przejść w Łomży przez ulicę: 1. Wciskasz/dotykasz/macasz przycisk zmiany świateł - robisz to niezależnie od ilości osob stojących przy przejsciu (stosujemy zasade ograniczonego zaufania) 2. Spoglądasz w lewo , w prawo i znowu w lewo. 3. Po upewnieniu się że w pobliżu nie ma policji przechodzisz na czerwonym.
|
|
i po co piszesz takie bezsensowny temat ;]
|
|
który ośrodek polecacie w Łomży na doszkolenie .... miałem dziś nieprzyjemność po raz trzeci uwalić egzamin na prawko A przy okazji ... uwaga przy rejestracji na panią EL . Dziś usłyszałem , na pytanie o możliwość rejestracji po trzecim uwaleniu , że " nawet głąby powinny wiedzieć , że potrzebne jest doszkolenie " . Głośno , wyraźnie przy sporej publice
|
|
Akurat znam wszystkich z tej WSI i znam tam ludzi-------CHAMSTWO,KŁAMSTWO,OBŁUDA i nie wmawiać,że wszyscy tam mają kosze na śmieci Hahahahahaha...Wystarczy spojrzeć na podwórka u Tych Rolników-To świadczy o czymś,a śmieci wywożą do lasu...nazwiskami nie będę rzucać:):):):) urbi et orbi !
|
|
pewnie to mały z marudą tam urzędowali
|
|
Kolego piszą, że jesteś w stanie zrobić coś, co mogłoby zaszkodzić dla właściciela? No dobrze. Tylko, po co nam to piszesz, mówisz, i cały czas zatwierdzasz swoją niewinność. Jak mamy tobie zaufać i wiedzieć, że ty dokonałeś coś, co mogło być, że odebrane przez właściciela? Mówisz, że miałeś tam jakieś swoje działania twierdzi, że nie pracowałeś. Rozmawiałeś z właścicielem? Nie - to, po co dyktujesz, co możesz zrobić a co powinieneś zrobić? Chyba nie na tym to polega. Zamiast się dogadać robisz z siebie sierotę, która niby jest poszkodowana, opinia jest inna. Każdy widzi jak jest i co piszesz, na początku napisałeś, że szukasz osób pracujących tam w karczmie? -to, co chcesz wykonać, co chcesz zrobić to nas nie interesuje jak naradzie to piszesz zamiast dać sobie spokój z tym i wyjaśnić sprawę normalnie jak przystało na człowieka. Jak bym był tym szefem nie chciałbym kogoś takiego jak ty, że brudzisz w interwencie i podkładasz siwienie? Takie haftowanie, bo tak to się nazywa chyba, nic nie daje a tych, co złe oczerniają inne osoby i tak sięga prawdy a ty zrobisz z siebie błazna. Zostaw ten temat i daj sobie na luz.
|
|
Tak dokładnie, a teraz na ulicy gdzie jest ścieżka rowerowa jeżeli wjedziesz na jezdnię, narażasz się na mandat. Ścieżki są wykonane w większości słabo, już nie wspomnę o wjazdach na nie, gdzie co 100m trzeba wyhamowywać żeby przejechać krawężnik, który wystaje kilka cm prostopadle do kierunku jazdy. Niestety powoduje to częste wymiany dętki. Mam wrażenie że ścieżki w Łomży są robione na ilość a nie na jakość. Przy czym podwyższenie jakości w tym przypadku spowodowało by obniżenie kosztów.
|
|
może ktos mi poleci dobrego awokata w sprawie o rozwod z orzeczeniem o winę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |