Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS sonduje i szykuje gigantyczną podwyżkę. |
Jadę dzisiaj do Warszawy (21.10.2012) około godziny 20. Mam 2 wolne miejsca, chętnie kogoś podrzucę. tel. 602 744 754
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS sonduje i szykuje gigantyczną podwyżkę. |
Treść jest ukryta
|
|
Tamtejszy kebab jest naprawdę super, byłam pozytywnie zaskoczona. Miecha tyle w tym kebabie, że trzeba być naprawdę głodnym, by to zjeść :) rudy błazen z druhem
|
|
zielona biedronko robię już teraz doslownie identycznie :) a poza tym chodziło mi jeszcze o to że to kolejna rzecz nabijania klienta w butelkę..tak mi się wydaje..w innych sklepach ( już nie w większych marketach ) też trzeba płacić za torebki które wcale nie są ekologiczne..ale właściciele idąc tropem hipermarketów mają okazję zarobić na swoich, ale już nie takich...
|
|
bo juz wczesnieej sie umowielm z mareckim i nie chcialem wyjsc na kogos tam no nie a ja ciebie chyba widzialem z kims przy kosciele
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jasiu_śmietana ,rozumiem Twoje poczucie humoru,ale w tej sytuacji daruj sobie żarty, ktoś zginął, uszanuj śmierc czlowieka,kazdemu z nas moze sie to przytrafić, wyrazy wspólczucia dla rodziny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |