Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak wygląda wasz dyktator |
bardzo przepraszam nie rozumiem o co pani chodzi, poza tem nie zadaje sie z elementem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak wygląda wasz dyktator |
Idź lepiej na Julę smski powysyłaj
|
|
juz wysłalem
|
|
wlasnie wrocilem..kebab dobry sosy tez tylko ze bulka nie chrupiaca .. panowie troche mnie obrzydzili tym ze rekami to wszystko robili i tylko jeden z nich mial jedna rekawiczke,, i slabo mowia po polsku wiec duzo pomylek zachodzi . ale dobry ..
|
|
czekamy na dom.....
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=4OooqgHJUlc http://www.youtube.com/watch?v=Fnpvtcc-eNw&feature=related
|
|
karczma jako karczma jest oki, sala ładna , jedzenie dobre i na tym koniec. Za moich czasów obiady były dużo smaczniejsze, stoły ładniej udekorowane, teraz jest bez rewelacji. Nie zdarzyło się by podawane obiady nikomu nie smakowały, tylko raz miałam reklamację ale nie dotyczyła ona smaku czy świeżości potrawy. Co do traktowania pracowników, mobbing i tyle w temacie. JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Adamek ja widziałam taką 200 letnią i była rozłożona do połowy to więc się wszystko zgadza. rudy błazen z druhem
|
|
Ja udzielam lekcji za 30 zł za godzinę na gitarze elektrycznej lub akustycznej. Mój mail: szmit8@wp.pl
|
|
czy moze ktos wie czy w klubie qube imprezy są w piatki i soboty czy tylko z jakich okazji ?
|
|
Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc:)
|
|
na Orlenie ;)
|
|
laska się uśmiechnęła bo chciała być miła...? pff..akurat..to uśmiech nie powinien schodzić jej z ust od rana do wieczora dla samego bycia miłą...:D Poprostu Jurij Władysławowicz jej się spodobał..:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |