Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzieci nie pojechały na ferie. A pierwsze dziecko w państwie pojechało na narty. |
Zapomniałeś zamieścić standardową klauzulę "Jeśli to czytasz, odezwij się proszę..." ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzieci nie pojechały na ferie. A pierwsze dziecko w państwie pojechało na narty. |
Trochę zachęcony waszymi opiniami zadzwoniłem dziś i zamówiłem kebaba na wynos, poinformowane mnie ze za kwadrans mogę przyjść po odbiór. Poszedłem i muszę przyznać że jestem totalnie zawiedziony. Żenada, dwóch panów stojących i śmiejących się jak idioci i pani która przyjmowała zamówienie powiedziała mi że nie ma mego kebaba ale ma sos czosnkowy- totalna idiotka. Jak pokazali mi bułkę do kebaba XXL to myślałem że padnę- małe to niesamowicie, sorry ale totalna porażka, obsługa- zero, wielkość kebabów- do dupy.
|
|
Re: Dzieci nie pojechały na ferie. A pierwsze dziecko w państwie pojechało na narty. |
nie wiem
|
|
Proszę napisać na agnieszka_w1981@wp.pl
|
|
Witam. Chciałbym się dowidzieć czy ktoś wie do kogo należą białe Volva i czerwone MAN-y, wywrotki jeżdżące na łomżyńskich tablicach rejestracyjnych? Nie chodzi mi o nic złego. Chciałbym po prostu CV wysłać lub coś w tym stylu do tej firmy. Z góry dziękuje za pomoc
|
|
Dlaczego nie moge sie WYŁaczyc??????? nie moge wylogowac sie z tego forum, dlaczego? klikam na "wyloguj" i nic, pomozcie!!!! czy ktos miał z tym problem?
|
|
zaden problem z kupnem wkladki
|
|
a na rowerzysci.eczytaj.pl zapytać się nie możesz? :P w listopadzie decathlon w bialymstoku maja otworzyc - to moze byc dobry pomysl ;)
|
|
Ok takze ja p;roponuje spotkanie. Jutro w samo poludnie o godzinie 12 na starym rynku. Pasuje wszystkim?? Marek
|
|
cemu na sataryn rynku
|
|
To o co Ci chodzi?O cenę reklamówek czy o ich braku?A tak nawiasem mówiąc... http://pl.wikipedia.org/wiki/Reklam%C3%B3wka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |