Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tak działa pisowski sytem szczepień |
W prefbecie można kupić jeszcze ciepłe prosto z formy. Pomyśl tylko o tym, że musisz je jakoś rozładować z TIRa a to dodatkowy koszt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tak działa pisowski sytem szczepień |
Czytalam...jak dla mnie to nie regulamin...wcale sie nie dziwie, ze skoro ma male dziecko to nie chce aby dzwonili jej po nocy, pisala kiedys ze gdz. 22.00 a telefony dzwnonia...a przychodzenie z dziecmi...tu sie z nia zgadzam sama niedawno bylam u fryzjera i widzialam jak przez nie fryzjerka nie mogla nic zrobic jego mamie wiec troche zrozumienia...a wymyslanie, ze obgaduje to juz sprawka konkurencji jak widac dziewczyna ma klientow, a coraz to nowsze nicki na forum probuja falszywymi oszczerstwami dopiec komus komu cos w zyciu wychodzi...tak jak laur1111xxx ktora podobno slyszala...podobno...
|
|
Do nieesia: Żadna ze mnie konkurencja bo paznokciami się nie interesuję to po pierwsze a po drugie chyba czytać nie umiesz napisałam, że paznokcie ładnie robi i nie pisałam żadnych oszczerstw jak ty to nazywasz na temat jej paznokci tylko ona nie szanuje swoich klientów tym, że ktoś do niej przychodzi daje jej zarabiać a ona dup* opie**a a ty jeśli nie jesteś w temacie to się wcale nie odzywaj bo jeśli ktoś pisze to znaczy, że ma na ten temat informacje.Ale rozumiem cię pewnie z rodziny jej jesteś i dlatego się wtrącasz w temat.jeśli chodzi o jej regulaminy to jak dla mnie są w chamski sposób pisane i dla mnie to śmieszne jest i nie tylko dla mnie jeśli chcesz wiedzieć teraz takie czasy, że o klienta trzeba dbać bo tych salonów teraz tyle, że jest w czym wybierać.JAK dup* będzie dalej opieprz** to straci klientki i tyle. Tyle w temacie
|
|
Siema Jak odblokować komputer i usunąć wirus ukash? Zechce się ktoś podjąć tego wyzwania i pomóc naprawić kompa??
|
|
Dowiedz się ile kosztują w Śniadowie, i ile w Łomży, teraz mają samochody z HDS Rozładunek nic nie kosztuje pozdrawiam Rekin
|
|
nie kupuj w miesnym!!!!! co tydzien w niedziele na rynku golebiarskim przyjezdza pan ktory sprzedaje miesne kosteczki mrozonki oczywiscie podobnie opakowanie jak smalec ze sklepu, tylko musisz o 7 rano tam byc bo ludzie starsznie to wykupuja tanie i bardzo dobrze psy to jaedza naprawde sprawdzone !!!!
|
|
siema, takie problemy są skutkami przeciążenia nadajników, wniosek - orange ma za ma za mało stacji bazowych (nadajników0 .. i tyle .
|
|
Kama30 tu masz wszystko o programie http://www.youtube.com/watch?v=fcvIY2I06SQ A jak masz dysk zapchany to użyj http://www.krupers.info/w-windows/jak-oczyscic-windows-ze-zbednych-plikow
|
|
chyba ktos nie ma naprawde co robic zeby takie zdjecia cykac i umieszczac, dla mnie to te opisy do zdjec są bardziej burak&we od tych co tam parkują, zwlaszcza opisy o blm, bo jak widac i BL nie maja sie czym szczycic. Szczerze powiedziawszy oba te typy tablic mnie nie interesują.
|
|
Podobał mi się konwersacyjny ton artykułu. Można odnieść wrażenie, Watermelon Game że autor zwraca się bezpośrednio do czytelnika, tworząc bardziej osobistą więź.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |