poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tak działa pisowski sytem szczepień

W prefbecie można kupić jeszcze ciepłe prosto z formy.
Pomyśl tylko o tym, że musisz je jakoś rozładować z TIRa a to dodatkowy koszt.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tak działa pisowski sytem szczepień

Czytalam...jak dla mnie to nie regulamin...wcale sie nie dziwie, ze skoro ma male dziecko to nie chce aby dzwonili jej po nocy, pisala kiedys ze gdz. 22.00 a telefony dzwnonia...a przychodzenie z dziecmi...tu sie z nia zgadzam sama niedawno bylam u fryzjera i widzialam jak przez nie fryzjerka nie mogla nic zrobic jego mamie wiec troche zrozumienia...a wymyslanie, ze obgaduje to juz sprawka konkurencji jak widac dziewczyna ma klientow, a coraz to nowsze nicki na forum probuja falszywymi oszczerstwami dopiec komus komu cos w zyciu wychodzi...tak jak laur1111xxx ktora podobno slyszala...podobno...

Do nieesia: Żadna ze mnie konkurencja bo paznokciami się nie interesuję to po pierwsze a po drugie chyba czytać nie umiesz napisałam, że paznokcie ładnie robi i nie pisałam żadnych oszczerstw jak ty to nazywasz na temat jej paznokci tylko ona nie szanuje swoich klientów tym, że ktoś do niej przychodzi daje jej zarabiać a ona dup* opie**a a ty jeśli nie jesteś w temacie to się wcale nie odzywaj bo jeśli ktoś pisze to znaczy, że ma na ten temat informacje.Ale rozumiem cię pewnie z rodziny jej jesteś i dlatego się wtrącasz w temat.jeśli chodzi o jej regulaminy to jak dla mnie są w chamski sposób pisane i dla mnie to śmieszne jest i nie tylko dla mnie jeśli chcesz wiedzieć teraz takie czasy, że o klienta trzeba dbać bo tych salonów teraz tyle, że jest w czym wybierać.JAK dup* będzie dalej opieprz** to straci klientki i tyle.
Tyle w temacie

Siema

Jak odblokować komputer i usunąć wirus ukash?

Zechce się ktoś podjąć tego wyzwania i pomóc naprawić kompa??

Dowiedz się ile kosztują w Śniadowie, i ile w Łomży, teraz mają samochody z HDS Rozładunek nic nie kosztuje pozdrawiam Rekin

nie kupuj w miesnym!!!!! co tydzien w niedziele na rynku golebiarskim przyjezdza pan ktory sprzedaje miesne kosteczki mrozonki oczywiscie podobnie opakowanie jak smalec ze sklepu, tylko musisz o 7 rano tam byc bo ludzie starsznie to wykupuja tanie i bardzo dobrze psy to jaedza naprawde sprawdzone !!!!

siema, takie problemy są skutkami przeciążenia nadajników, wniosek - orange ma za ma za mało stacji bazowych (nadajników0

.. i tyle .

Kama30 tu masz wszystko o programie http://www.youtube.com/watch?v=fcvIY2I06SQ

A jak masz dysk zapchany to użyj http://www.krupers.info/w-windows/jak-oczyscic-windows-ze-zbednych-plikow

chyba ktos nie ma naprawde co robic zeby takie zdjecia cykac i umieszczac, dla mnie to te opisy do zdjec są bardziej burak&we od tych co tam parkują,
zwlaszcza opisy o blm, bo jak widac i BL nie maja sie czym szczycic.
Szczerze powiedziawszy oba te typy tablic mnie nie interesują.

Podobał mi się konwersacyjny ton artykułu. Można odnieść wrażenie, Watermelon Game że autor zwraca się bezpośrednio do czytelnika, tworząc bardziej osobistą więź.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org