poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
komu będzie Żal..?

jak wyżej, na wizytę około 2-3 tygodnie się czeka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: komu będzie Żal..?

oburzonamama --- pamietaj MADRY ADWOKAT POPROWADZI SPRAWE ZA "JEDNYM ZAMACHEM" tz. rozwod , alimenty dla dzieci ,podzial majatku -------------------ALE... jesli trafilas na lobuza adwokata(jak ja) bedziesz placic za kazda sprawe oddzielnie!((((((((((wiem z wlasnego doswiadczenia) Glowa do gory -przezyjesz i zapomnisz tak jak ja w chwili obecnej. Pamietaj , jeszcze o tym ,ze jak "zonkos" ma znajomosci to sedzia poprostu ciebie "uwali" a byl taki w Lomzy __________ Wyszynski i nie boje sie napisac dlatego ,ze skrzywdziwl moje dzieci i jak powiedzial "on umie inaczej liczyc" PAMIETAM TO DO DZIS!!!!!!!!!

oburzonamamo jesteś facetem?

ale za co majo mnie scigac?
Za to ze napisalem, ze lubie Mahometka? Ja naprawde lubie tego gościa!

Co do konta to się o mnie nie martw. Przylacz sie do nas to poznasz nasza polityke anonimowosci.

Z reszta przyjechalem tylko na urlop. Jutro o 6.37 w pociąg, potem w samolot i .... A to się sam domyśl gdzie wyladuję. Wracam przed Bożym Narodzeniem. To i na forum się odezwę.

ja na paczkę morską wysłaną 3.08. czekam do tej pory, a expresowe lotnicze rzadko kiedy dochodzą w ciągu 7 dni

A nie myślałeś o e-papierosie..? Znam kilka osób które dzięki temu świetnie sobie radzą z porzuconym nałogiem..:)

Odświeżę temat, czy ktoś może polecić dobrą firmę, która porządnie wyczyści tapicerkę w aucie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org