Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komu będzie Żal..? |
jak wyżej, na wizytę około 2-3 tygodnie się czeka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komu będzie Żal..? |
oburzonamama --- pamietaj MADRY ADWOKAT POPROWADZI SPRAWE ZA "JEDNYM ZAMACHEM" tz. rozwod , alimenty dla dzieci ,podzial majatku -------------------ALE... jesli trafilas na lobuza adwokata(jak ja) bedziesz placic za kazda sprawe oddzielnie!((((((((((wiem z wlasnego doswiadczenia) Glowa do gory -przezyjesz i zapomnisz tak jak ja w chwili obecnej. Pamietaj , jeszcze o tym ,ze jak "zonkos" ma znajomosci to sedzia poprostu ciebie "uwali" a byl taki w Lomzy __________ Wyszynski i nie boje sie napisac dlatego ,ze skrzywdziwl moje dzieci i jak powiedzial "on umie inaczej liczyc" PAMIETAM TO DO DZIS!!!!!!!!!
|
|
oburzonamamo jesteś facetem?
|
|
ale za co majo mnie scigac? Za to ze napisalem, ze lubie Mahometka? Ja naprawde lubie tego gościa! Co do konta to się o mnie nie martw. Przylacz sie do nas to poznasz nasza polityke anonimowosci. Z reszta przyjechalem tylko na urlop. Jutro o 6.37 w pociąg, potem w samolot i .... A to się sam domyśl gdzie wyladuję. Wracam przed Bożym Narodzeniem. To i na forum się odezwę.
|
|
ja na paczkę morską wysłaną 3.08. czekam do tej pory, a expresowe lotnicze rzadko kiedy dochodzą w ciągu 7 dni
|
|
A nie myślałeś o e-papierosie..? Znam kilka osób które dzięki temu świetnie sobie radzą z porzuconym nałogiem..:)
|
|
Odświeżę temat, czy ktoś może polecić dobrą firmę, która porządnie wyczyści tapicerkę w aucie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |