poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kim jest Katarzyna N. - ?

Setlex--czyli jak dla mnie nie ma wyjścia,muszę czekać?Tylko jak to zrobić,jak płacę na żonę(nie dziecko-ci)alimenty w wysokości 1,100 zł,a teraz chce zagarnąć nasz wspólny majątek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kim jest Katarzyna N. - ?

rafikkkkkkkk25 ja tez przez Wyszkow! w sierpniu i wrzesniu.

rudy błazen z druhem

rzepicha--chyba już nic gorszego nie może być,jak to co mnie teraz spotkało--alimenty na żonę nieroba,celowo się zwolniła,aby brać ode mnie kasę,mało tego siedzi co roku w USA po kilka miesięcy,dzisiaj usłyszałem w sądzie,że mnie jest łatwiej znaleźć pracę,pomimo,że jestem po wypadku,operacji,bo... mam dobry zawód,tyle,że ona w Warszawie,a ja w Łomży--pytam --kto ma większe możliwości?ja ,czy ona w znalezieniu tej pracy?

acha, rozumiem, bo chciałam doradzać jako kobiecie...
poza tym współczuję - napewno znajdzie się ktoś kto Ci pomoże, doradzi

miałem obrońcę,musiałem zrezygnować(sprawy finansowe)-jestem w rozsypce i nie wiem w co włożyć ręce

Ty to jednak Maruda spoko koleś jesteś i znasz się na ludziach he he to było dobre!!!!

Gumy do żucia z nikotyną kup, organizm dopomina się jej i dlatego tak ciężko z tym skończyć, e-papieros to też doskonały sposób albo pooglądaj sobie filmiki na youtube osób, które walczą z rakiem.

Jeżeli miałeś naprawdę ważny powód który potrafisz udowodnić i jest jeszcze jakiś przedział czasowy do Twojego egzaminu to jest możliwość jego przełożenia. Wtedy nie płacisz drugi raz. No chyba że to ostatni dzwonek przed nim.

STRANSKY

ja palilem 17 lat.wypilem kiedys jedno piwo naszego browaru.zatrulem sie chyba nim bo 2 dni zdychalem nie mowiac o paleniu.nie pale juz 7 lat i szczerze ci pisze ze nie ciagnelo mnie juz do tego.trzymaj sie i gratulacje.wielu probuje i nie wytrzymuje.zajmij czyms rece i uwierz w siebie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org