poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Biolog o szczepieniach

I oto oblicze naszej Łomży.... żal

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Biolog o szczepieniach

Napisz dokladnie na czym polega promocja i w ktorym barze!

no gdzie te piwo za złotówkę??

Kasia..

normalnie jak sie tam wchodzi to można sobie takie kupony na piwo kupić. każdy po złotówce własnie i 5 na głowe maksymalnie można było wziąć. na sienkiewicza to jest w amnezji

Jakiś czas temu ogłosiłam ze sprzedam komputer i takie tam. Zadzwoniła do mnie pani ze potrzebuje dla dzieci, i jeszcze biurko i dywan... Gotowa była oddać co miałam...przyszła podstarzała paniusia w leginsach ze skaji, ala skórzanej kurteczce, łeb natapirowany...i okazało się że potrzebuje to wszystko ale nie dla dzieci tylko do mieszkania które chce wynająć lokatorom..

nie no to juz jest nie halo at all...ale jest naprawde duzo dzieci np
ktore chca spelnic marzenia
http://www.mammarzenie.org/

"Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare

Jest już przygotowany pozew zbiorowy przeciwko tej złodziejskiej firmie. Następne w kolejności to :chomikuj.pl oraz Dobre-Programy.pl (pisane z myślnikiem).

pobieraczek to jedne wielkie oszustwo

męczą mnie od dwóch miesięcy, wczoraj dostałem wezwanie przedsądowe do zapłaty. Nie wiem jak ich spławic .

poprostu nie daj sie zastraszyc ;) olej ich wezwania i maile... To oszuści ;p !!!!

Heh ja dostalam przedsadowe zawiadomienie na poczatku sierpnia...smieszni sa..

Nowogrodzka, parę kroków za Urzędem Pracy

podejscie maja w "bodencie" na sybirakow mile panie nie strasza malych dzieci tylko ze to jest klinika dentystyczna chodzilem kilka razy tam i bol zebow ustapil

Nie to nie jest żaden wkręt . Ja skorzystałem z tej promocji tydzień temu i wczoraj w piątek również. Policz sobie w innym lokalu zapłać 10 za wjazd i wypij 5 piw w normalnej cenie od 5-6 zł. A tutaj masz 10zł i 5 piw po 1zł czyli 15zł. Nic dodać nic ująć :D

MPEC chce narobic problemu 7 uzytkownikom z forum a jeszcze moze byc tak ze sobie narobi kłopotu bo ta sprawa ściągnie telewizję i dopiero narobi się zamętu. Z ciekawością czekam na dalszy rozwoj sprawy :P

Nie płacić, zignorować. Czekają tylko na jeleni.

a to coś znowu w modzie???!!! nieeeeeeeeeeeee!

16 :D wiec nie duzo. ;)

WOLNOŚĆ SŁOWA!!!!!!!!
czytalem artykul i szczerze nie widze tak naprawde nic obrazliwego w tych tekstach. ani nie wyzwali, nie obrazali, tylko wyrazili swoja opinie. ublizyli im? nie sadze. szkoda gadac co sie dzieje

odświeżam temat i zamawiam nową pompę

w gracji jest spoko, mialem tam przyjecie weselne na ok 60 osob. tak jak ktos juz pisal na temat jedzenia jest prada, do syta i jeszcze zostaje. masz mozliwosc wyboru rozlozenia stolow. warto sprawdzic na zywo. daleko nie masz do Kupisk.

a co do zabaw i miejsca do tanczenia, to wystarczylo miejsca, .

to nic to tylko przejazdzka a jaki rodzaj nawierzchni ciebie intersuje i jaki dystans

najtaniej ,to sobie z drewna wystrugaj, okresl się do jakiego auto ma być hak, inna cena bedzie do Pandy, a jeszcze inna np. do Mondeo czy do nadwozia kombi

Witam. Niedługo odbędzie się dla mnie bardzo ważne wesele ( moja najbliższa przyjaciółka wychodzi za mąż, a ja zostałam poproszona o to by zostać jej świadkową. ) Chciałabym w tym celu trochę się 'podpicować' a mianowicie mam na myśli, doczepianie rzęs metodą 1:1. Wiem, że w salonach kosmetycznych jest to dość drogi zabieg, a ja z racji że jestem jeszcze osobą dość młodą, studiującą nie mogę sobie na niego pozwolić w takim miejscu. Dlatego też wpadłam na pomysł, aby poszukać kogoś kto umie wykonać ten zabieg nie koniecznie za tak dużą opłatą?
pozdrawiam.

Kasia..

Witam wszystkich zainteresowanych psim tematem. Jestem certyfikowaną groomerką - psim fryzjerem. Zawodu wyuczyłam się w Warszawie, lecz to na Naszym lokalnym rynku chcę zaoferować swoje usługi.
Strzyżenie psa to nie tylko wykonanie fryzury, lecz proces polegający na właściwej pielęgnacji psa przez właściciela oraz współpracy zwierzęcia z fryzjerem. Odpowiedni sposób czesania i kąpieli skraca czas trwania usługi, czyli zmniejsza stres u psiaka i koszty dla właściciela.
WAŻNE:Strzyżenie wykonuje bez pośpiechu. Zwierzęta do zabiegów pielęgnacyjnych nie są poddawane działaniom żadnych środków uspokajających lub usypiających. Wszelkie zabiegi wykonywane są na zasadzie współpracy z psem. Proszę poinformować mnie o trudnym charakterze ulubieńca, o problemach skórnych, alergii.Przyjmuje tylko pieski zdrowe, z aktualną książeczką zdrowia i szczepieniem przeciwko wściekliźnie.W trosce o zdrowie klientów, a także i swoje narzędzia sterylizuje po każdym zabiegu pielęgnacyjnym.Przed umówioną wizytą proszę wyjść z pieskiem na spacer w celu załatwienia potrzeb fizjologicznych. Proszę nie karmić psa by nie było mu ciężko stać na stole.
Usługi groomerskie wykonujemy na czystych i wyczesanych psach. Jeśli wolą Państwo wykapać pieska w domu, proszę pamiętać, że przed kąpielą należy dokładnie rozczesać psa. Istnieje możliwość wykąpania pieska w gabinecie. "Ratuję" również pieski mocno skołtunione i sfilcowane. Dla ułatwienia pracy i skrócenia czasu usługi pieski strzyżone są bez obecności właściciela. Pod nieobecność właściciela pies współpracuje z fryzjerem i mniej się stresuje. Sprzęt i kosmetyki których używam są specjalistyczne i najwyższej jakości.

aTaGa myślisz ze ona aż tyle zarobiła zeby stać ją było na taki gest..? to dopiero początek kariery :) Niech Farna czy Kozidrak coś rzuci - te już stać :D

OFERUJE:
-strzyżenie psów rasowych i nierasowych
-rozczesywanie skołtunionej sierści
-kąpiele kosmetyczne
-pielęgnacja oczu i uszu
-obcinanie pazurków
-usuwanie kamienia nazębnego
-usuwanie insektów (głównie pcheł i kleszczy)
-porady dotyczące pielęgnacji i żywienia
-PETSITTER: wyprowadzanie psa i opieka nad zwierzęciem w czasie wyjazdu właściciela.
Cena podstawowego strzyżenia to 60zł.
W przypadku mocno zaniedbanego psa cena ustalana jest indywidualnie.
Współpracuję z lekarzem weterynarii, ponieważ w czasie strzyżenia mogą ujawnić się schorzenia o których właściciel wcześniej nie wiedział, np. stany zapalne uszu i skóry.
Zapraszam do Gabinetu Weterynaryjnego"Alfa" ul. Polowa 15/75
lek. weterynarii tel. 600 230 353
groomer 608 631 685

Kasia..

odpicować dobre. Pimp MY Ride. Z malucha Porche nie zrobisz, także lepiej skocz z mostu.

Sunia wciąż nie ma domku.Noce coraz zimniejsze,a ona sama w budzie.

Został już tylko jeden szczeniak-piesek.

nic innego widać być nie może

tez nie ma problemu.sadzisz ze sie rozni wiele od starszych???wujek google ci wszystko wytlumaczy

a martucha nie zauwazyla ze ten temat nie jest o Polakach.

I chybanie wie, że nigdy nie było przypadku, żeby Polak pobił jakiegoś Czeczena. Zawsze to oni biją Polaków.

do mnie tez wyslylali . ja odeslalam im jakis tam artukul prawny o piractwie bla bla i dali mi swiety spokoj . banda oszustow a biedni ludzie sie na to nabieraja .

Dobre buty emu kosztują 400zl jeżeli ci o takie chodzi wiem bo koleżanka kupowała.

Kasia..

Konarzyce zajazd Wielbut czy jakoś tak ale cen nie znam noclegi na pewno maja

Jeszcze jedno moim zdaniem instytucje, które działają na terenie Łomży też powinny się tym zająć , i myślę że czytają i dobrze wiedzą co tam się dzieje i powinno im to dać dużo do myślenia bo jak widać, nie tylko pracownicy lecz i mieszkańcy się wypowiadają, i myślę że pora to sprawdzić od strony urzędowej, a kilka instytucji jest i powinny wyrazić zainteresowanie czymś takim.Więc urzędy do dzieła.

ok,śmietankowe.

Co tam Gracja.Casablanca to jest dopiero sala. Mogę ją odstąpić -lipiec 2013.

maly ma nowszego mercedesika to niech se załozy hak u dealera bo go stać.A ja mam najnowszy model BMW i sam se załozyłem bo mnie nie stać haha...

Quentin znalazlem twoja rozmowe z :" mirek wolek" o trasie rowerowej podaje link http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=194714&t=194714 fajna trasa???

Pytanie tylko jak długo na 4lomza przechowuje się logi :)

MARTUCHNAM

"RIDICULOUS THAN" a nie "RIDICULOUS THEN".
'then' a 'than' to co innego...
Jak coś "cytujesz" to błagam - nie z pamięci, złotko..

od piętnastego będą w biedronie. za 30zł.

...ale one są wstretne moim skromnym zdaniem.

za telefony ogłaszam pospolite ruszenie po 100 000 złotych na hospicjum

rudy błazen z druhem

tak masz racje malutki mam złotą rączkę.roczkuj dalej...

ja już

Fantic nie podniecaj sie tak ,Nasza gwiazda ma w sobie te cos to jak wygra to super ....

Wolność słowa konstytucja pozwala, poza tym już mi to zapowiedziano telefonicznie i się z tym liczę jak widać.A odnośnie tego czy czytają ja to wiem szkoda że nic jeszcze nie robią czekają na prasę czy telewizje jeśli tak być może, że się doczekają.

jul srula zrzygac sie mozna jak sie czyta
musialem wejsc i napisac

ta lomzynska spolecznosc

serwis renault sie nadaje niedosc ze drogo to i samochodu nie umieja naprawic, polecam Auto-Experta na al.legionów szybko solidnie i tanio zrobia tylko wczesniej umów sie bo grafik maja napiety zostawiam nr. 604414455, facet chyba nazywa się Mariusz czy jakoś tak

Około godziny 21 znaleziono prawo jazdy mieszkańca ul. Rządowej .

rudy błazen z druhem

Bardzo fajna, długi jej odcinek biegnie po gruntowych drogach, między nadrzecznymi łąkami, z dala od zgiełku, hałasu. Teraz pewnie jest tam duża ilość błota, ostatnio jeździłem tam jeszcze w lato to nawet wtedy było sporo błota, ale w każdym razie przejezdna jest trasa. Tak tylko uprzedzam, bo nie wszyscy lubią błoto.
Jutro natomiast jeśli nie będzie padać, pewnie wybiorę się do Czerwonego Boru. Ktoś chętny na wspólną wycieczkę ?

Jeśli nie znalazł się właściciel to wrzuć zdjecie tego psa może ktoś go rozpozna szkoda psa.

Czym się zajmuje ta firma.

Witam wszystkich:)
Czy w Łomży w ogóle znajdę szkołę capoeira dla dzieci? Może być tez kickboxing bądź karate. Proszę o jakieś szczegóły:)

A może lepiej do przedszkola ?

Lub na podwórko żeby z dziećmi poobcował ??

rudy błazen z druhem

Sprawdzenie silnika buehhhehehhe , najlepiej wejdź do środka napewno sprawdzisz

Jeams :)

Pisałem ci wczoraj barani łbie że szybciej zostaniesz ustalony niż my ??

Kasia..

tloku to sie nigdzie nie nadaje

dzieki ale na szczescie nie moje musze w domu patrzec

"Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare

Wyskakuje automatycznie okno, skanuje komputer i jak skonczy chce zeby podac dane do wplat zeby zaplacic. Nie mozna tego zamknac, usunac.

ludzie spędzający niedziele przed tv to lenie..

rudy błazen z druhem

bez przesady dasz rade musisz uiwerzyc w siebie

nawet farna dalej zaszła. Publika chciała odpadnięcia Julii, było to słychać xd. W końcu koniec tego i Jula do szkoły uczyć się śpiewu, a nie płakać do mikrofonu, że chłopy są źli.

Kasia..

co się tak jej uczepiliscie jako osoby? A co do zakochania ona ma przecież męża! Dajcie spokój już tej dziewczynie. W niektórych odcinkach śpiewała lepiej niż Rubik. Niestety w Łomży jest ciężko coś osiągnąć a jej akurat się udało więc to nie powód żeby tak jak Joana krytykować Julitę,że jest poroniona tak jak ten program.

ten program stracil w moich oczach czy widzieliscie ta wpadke to wszystko jest od gory ustalone!!!
w trakcie wypowiedzi Pana Kedziora, ktory mowil ze macie jeszcze 2 minuty na glosowanie juz na kilka sekund pojawily sie nr telefonu zeby wyslac smsy na Jule albo Rubika!!!Czy to przypadek !!!watpie !!...

rudy błazen z druhem

gdzie jeszcze zjem z kurczaka? poprosze o numer telefonu, pozdr.

ten program to reżyserka totalna, szkoda gadać. Tylko w tym wszystkim szkoda mi naszej drużyny...

ciesze się że ci smakował on tylko miał aids tak jak ty teraz

Kasia..

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

To się nazywa, przedsiębiorczość i kreatywność, brawo:)

Dzięki Bogu są jeszcze ludzie wrażliwi na kocią i pieską niedolę.

bezpodstawne, poniewaz nie mają PISEMNEJ umowy z podpisem, nic by nigdy nie wygrali dlatego nie ma co sie przejmowac, tylko nie odbierac nic ani maili ani poczty nawet poleconej, a na przyslosc do sklepu i kupowac a nie rżnąc z neta, stac was na oplacenie internetu to i stac was na plyte czy film, bo teraz to tylko takie przekrety w tych czasach no a druga sprawa to idiotyczne klikanie ze sie zapoznaliscie z regulaminem, to juz tak ciezko przeczytac??!! no to macie, wlasnie takich jeleni szukaja...

niko lepiej szybko się popraw, przeproś i napisz ze tak naprawdę to popierasz sex z 6 latkami, bo zgnijesz w więzieniu za mowę nienawiści.

A tak wogole - nie obrażaj psów.

Paliłam ponad 20 lat,rzuciłam 3 lata temu teraz jest dobrze ale pierwsze 6 miesięcy to był koszmar. Sama nie wiem jak to wytrzymałam.

Treść jest ukryta

Mam neo od ok 10 lat i wszystko jest ok. prędkość stabilna i brak przerw w dostawie.

Kasia..

a ja mogę robić za przeszkodę na torze

DiDi

siema bluespot odezwij sie na e mail moj brat jezdzi dt 125 i mowi ze chetnie polata. radziko16@wp.pl

rudy błazen z druhem

już niebawem w Łomży rusza projekt Socatots. Wiecej o programie na stronie internetowej: http://www.socatots.pl/.

Chętnych i ciekawych tego projektu zapraszam po więcej informacji. Tel.696758962

no, maruda jest fajny :)
....i jeszcze _mały_ też jest fajny :-*

Mija, strona niewiarygodne.pl jest tak samo wiarygodna i treściwa jak gazeta Fakt. Takie strony nie są w ogóle źródłem wiedzy, stanowią nagonkę w poszukiwaniu taniej i niesprawdzonej sensacji.

Kilka stron o szczepieniu

http://fitness.wp.pl/zdrowie/aktualnosci/art649,najwieksze-mity-o-szczepieniach-ochronnych-.html

http://zdrowie.onet.pl/zycie-i-zdrowie/zapomniane-choroby-znowu-grozne,1,4765638,special-art.html

Moze sie zamienisz ze mna na elektroakustyka :D

Gratulacje! Po prostu bądź twardy i nie daj się złamać. Z głodu można umrzeć, ale nie bez papierosa ;)

odradzam Netie..lipa ciągle awarie maja . 2 tyg nie mialam neta a rachunek po reklamacji o...1.70 mniejszy :) smiech

hurtownia na przeciwko stacji paliw pryma .

Tak, ale w piśmie pisze że,gdy mnie nie ma w domu to i tak on może wejść czy to prawda?

A nawet jeżeli mają nakaz od prokuratury to podczas mojej nie obecności mogą wejść,wyłamać zamki?

zajmuje sie polerka lakieru i czyszczeniem oraz praniem srodka aut. jestem z zawodu lakiernikiem wiec znam sie na rzeczy. jesli bylby ktos zainteresowany to zapraszam 502230838

ja mogę ewentualnie sprzedać PSP 3004-white nieużywane....

PS: poszukaj w google -__-

Myślę,że słownik Ci zostawi.

Raczej się nie załapiesz...

kukulka idz się olej i podpal najlepiej zrobisz

Kasia..

chcę zrobic to badanie prywatnie i mam kilka pytan do osob majacych do za soba. czy np rezonans glowy rozni się cenowo od rezonansu głowy i razem tez kregoslupa ? czy tez przeswietlaja całe ciało? i GDZIE MAM TO BADANIE OPLACIC CZY W JAKIM CZASIE OD OPLATY JE WYKONUJA ?

http://mylomza.pl/parking

Poczytaj sobie swoje posty gościu.... To nie ja zaczęłam Cię obrażać........

prywatnie to od ręki, w szpitalu mają nowy sprzęt, płacisz i robisz,
a na nfz to nie wiem. drogo kosztuje. a jak z kontrastem - to jeszcze więcej.cen nie znam, nie daj się na mówić na rezonans na ul. legionów w tej klinice - bo mają stary sprzęt po szpitalny i na złom się tylko nadaje. zadzwoń albo podejdz do szpitala po wiecej informacji.

Czy ktos zauwazyl moja absencje ? Wlasnie sobie o was przypomnialem i ciekawi mnie co slychac ?

Nieobecność nieusprawiedliwiona?

alustic to ja ci wstawie : )

a na kture pientro ?

Kasia..

DOMEL?skoro nie ma firmy Terrazyt:(mam domela i polecam-alustica też mam i nie polecam(pakiety rozszczelniły sie po 2-3 latach) :)

Prawda 10 kg do przodu, ale to nie ważne trzymaj się.

Fantic, wysyłaj dalej sms-y. Może jedna z tych gwiazd będzie miała drobne na waciki ...

A myślałam ze z tymi zawyżanymi rachunkami to tylko u mnie tak;-/Czyli nie jestem sama heheheh,o reklamacjach nie wspomnę bo było ich trochę.No a teraz kończy mi się umowa i do widzenia.

???

NPS. Liga Umiarkowanych Pragmatyków - Zarząd główny

Kontakt
18-400 Łomża, Wojska Polskiego 111
podlaskie
Tel.: 509133173
Obszar działalności
Łomża, woj. podlaskie

DiDi

zalezy na jaki czas chcesz wypozyczyc? i ile w sumie bedzie tych km?

Pytanko mam do forumowiczów czy tylko ja mam taki problem że przychodzą mi sms-y z opóźnieniem np wieczorem powinien go dostać a dostaje o 8 rano. Nie wiem pytam bo z tym Orange różnie bywa ostatni przecież cała Łomża nie miała zasięgu więc nic nie wiadomo ;)

a moja siostra swoja wrzucila do pralki i suknia jak nowa ;)

Mnie ciekawi po co zasłaniają tablicę, skoro nie są to dane osobowe i ich upublicznianie jest legalne. Niech każdy jak parkuje jego sąsiad/mąż/córka itp.

rudy błazen z druhem

To nie takie proste...też raz próbowałam ale się nie udało...no, ale może komuś tak, więc niech podpowie i mi :) Na nk w kilka sekund usuwasz a na fb...słyszałam że to nie możliwe...albo że trzeba się jakiś długi czas nie logować to samo się usunie ( chyba )

Kasia..

proszę: http://onsoftware.softonic.pl/jak-usunac-konto-na-facebooku

_mały_ z takim samym skutkiem mogę pognać Staśka jak i Ty Mariolkę..:D
(..ale być może nadejdzie ten sądny dzień..;))

Kasia..

na nk trzeba do nich jeszcze pisać o usunięcie danych!

Tyle było już takich tematów, że aż nie mogę uwierzyć, iż przez lenistwo autorów powstają nowe.

Dom - NEOSTRADA
Mieszkanie w bloku - IST/Multimedia/Vectra

Neostrada zazwyczaj dostarcza internet nie wolniejszy niż 6 mb/s, a w większości przypadków 'idzie' 10 mb/s lub 20 mb/s, więc wybó do domu jednorodzinnego jest prosty i bardzo korzystny.

Treść jest ukryta

http://gdzienet.pl/

i wyszlo szydlo z worka. i bardzo dobrze :)

Kasia..

Za rok będę budował dom i chcę kupić tanio pustaki. Czy jest możliwe kupić pustaki prosto z zakładu i w ten sposób obniżyć koszty. Za odpowiedzi z góry dziękuję.

Sprawę o podział majątku małżonków można wnieść po ustaniu wspólności ustawowej małżeńskiej. Jesli więc przed sprawą rozwodową nie znieśliście wspólności ustawowej, ustanie ona z chwilą orzeczenia (prawomocnie !) rozwodu. I wówczas można dzielić majątek - zgodnie przed notariuszem lub przed sądem, jeżeli nie ma porozumienia - tylko przed sądem. Właściwy jest sąd miejsca położenia majątku (art. 566 kpc.). Nie ma więc znaczenia, gdzie jesteś zameldowany, tylko to , gdzie jest majątek (np. mieszkanie) który ma być podzielony.
Na podstawie art. 58 § 3 Kodeksu rodzinnego i opiekuńczego, na wniosek jednego z małżonków sąd może dokonać podziału majątku wspólnego w wyroku orzekającym rozwód, jeżeli przeprowadzenie podziału nie spowoduje nadmiernej zwłoki. Ale to rzadkość, praktycznie stosowane wtedy, gdy oboje małżonkowie zgadzają się na sposób podziału.

Coraz częściej nawet dodzwonic się nie idzie. Nie wiem jak to oni dalej sobie wyobrażają, ale w to na prawdę denerwuje!

http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121003/STYLZYCIA03/121009796

http://expressilustrowany.pl/bitwa-na-glosy-wielka-pomylka-tvp-przeczytaj-list-internauty,artykul.html?material_id=4f8429ccfbaedd0753000000

http://muzyka.interia.pl/pop/news/bitwa-na-glosy-byl-blad-jednak-nie-zawazyl-na-wynikach,1783383,50

angel
13.04.12, 20:01
byłam w studio i tu również oszustwo zaobserwowałam co prawda małe i niegroźne ale jest,po tej "wizycie" umocniłam się już całkiem aż nawet za bardzo i z bólem stwierdziłam,że tv kłamie.I niech nikt nie wmawia,że z tym smsem to pomyłka i,że nic by to nie zmieniło wyniku grupy bo nie uwierzę,oszustwo to jedno a CHAMSTWO to drugie,lecz niegodne by je tolerować....Wszystko od startu jest ustawione ,od początku byłam pewna,że Monika nie wygra i że Bednarek wygra,ale to,że Rysiu wygrywał 3 razy pod rząd było już szokujące a to co z grupa Moniki zrobili-to CHAMSTWO,tak się nie robi ,niechby i odpadli ale nie w taki perfidny sposób,nawet jury między sobą stwierdziło,że to nie fair.Zresztą nie tylko oni i wierzcie lub nie dostali opinię najlepszych tamtego odcinka a tv kłamie i to jest jeden wielki teatr gdzie(podejrzewam tak) Bednarek ma wygrać lub(chyba się uśmieje do łez jak tak będzie)Rynkowski ma wygrać

Treść jest ukryta

a ile bierze ta andrzejczuk? rzeczywiscie ladnie robi ale nie chce za ta usluge zaplacic niewiadomo ile

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org