Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biolog o szczepieniach |
I oto oblicze naszej Łomży.... żal
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biolog o szczepieniach |
Napisz dokladnie na czym polega promocja i w ktorym barze!
|
|
no gdzie te piwo za złotówkę?? Kasia..
|
|
normalnie jak sie tam wchodzi to można sobie takie kupony na piwo kupić. każdy po złotówce własnie i 5 na głowe maksymalnie można było wziąć. na sienkiewicza to jest w amnezji
|
|
Jakiś czas temu ogłosiłam ze sprzedam komputer i takie tam. Zadzwoniła do mnie pani ze potrzebuje dla dzieci, i jeszcze biurko i dywan... Gotowa była oddać co miałam...przyszła podstarzała paniusia w leginsach ze skaji, ala skórzanej kurteczce, łeb natapirowany...i okazało się że potrzebuje to wszystko ale nie dla dzieci tylko do mieszkania które chce wynająć lokatorom..
|
|
nie no to juz jest nie halo at all...ale jest naprawde duzo dzieci np ktore chca spelnic marzenia http://www.mammarzenie.org/ "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Jest już przygotowany pozew zbiorowy przeciwko tej złodziejskiej firmie. Następne w kolejności to :chomikuj.pl oraz Dobre-Programy.pl (pisane z myślnikiem).
|
|
pobieraczek to jedne wielkie oszustwo
|
|
męczą mnie od dwóch miesięcy, wczoraj dostałem wezwanie przedsądowe do zapłaty. Nie wiem jak ich spławic .
|
|
poprostu nie daj sie zastraszyc ;) olej ich wezwania i maile... To oszuści ;p !!!!
|
|
Heh ja dostalam przedsadowe zawiadomienie na poczatku sierpnia...smieszni sa..
|
|
Nowogrodzka, parę kroków za Urzędem Pracy
|
|
podejscie maja w "bodencie" na sybirakow mile panie nie strasza malych dzieci tylko ze to jest klinika dentystyczna chodzilem kilka razy tam i bol zebow ustapil
|
|
Nie to nie jest żaden wkręt . Ja skorzystałem z tej promocji tydzień temu i wczoraj w piątek również. Policz sobie w innym lokalu zapłać 10 za wjazd i wypij 5 piw w normalnej cenie od 5-6 zł. A tutaj masz 10zł i 5 piw po 1zł czyli 15zł. Nic dodać nic ująć :D
|
|
MPEC chce narobic problemu 7 uzytkownikom z forum a jeszcze moze byc tak ze sobie narobi kłopotu bo ta sprawa ściągnie telewizję i dopiero narobi się zamętu. Z ciekawością czekam na dalszy rozwoj sprawy :P
|
|
Nie płacić, zignorować. Czekają tylko na jeleni.
|
|
a to coś znowu w modzie???!!! nieeeeeeeeeeeee!
|
|
16 :D wiec nie duzo. ;)
|
|
WOLNOŚĆ SŁOWA!!!!!!!! czytalem artykul i szczerze nie widze tak naprawde nic obrazliwego w tych tekstach. ani nie wyzwali, nie obrazali, tylko wyrazili swoja opinie. ublizyli im? nie sadze. szkoda gadac co sie dzieje
|
|
odświeżam temat i zamawiam nową pompę
|
|
w gracji jest spoko, mialem tam przyjecie weselne na ok 60 osob. tak jak ktos juz pisal na temat jedzenia jest prada, do syta i jeszcze zostaje. masz mozliwosc wyboru rozlozenia stolow. warto sprawdzic na zywo. daleko nie masz do Kupisk. a co do zabaw i miejsca do tanczenia, to wystarczylo miejsca, .
|
|
to nic to tylko przejazdzka a jaki rodzaj nawierzchni ciebie intersuje i jaki dystans
|
|
najtaniej ,to sobie z drewna wystrugaj, okresl się do jakiego auto ma być hak, inna cena bedzie do Pandy, a jeszcze inna np. do Mondeo czy do nadwozia kombi
|
|
Witam. Niedługo odbędzie się dla mnie bardzo ważne wesele ( moja najbliższa przyjaciółka wychodzi za mąż, a ja zostałam poproszona o to by zostać jej świadkową. ) Chciałabym w tym celu trochę się 'podpicować' a mianowicie mam na myśli, doczepianie rzęs metodą 1:1. Wiem, że w salonach kosmetycznych jest to dość drogi zabieg, a ja z racji że jestem jeszcze osobą dość młodą, studiującą nie mogę sobie na niego pozwolić w takim miejscu. Dlatego też wpadłam na pomysł, aby poszukać kogoś kto umie wykonać ten zabieg nie koniecznie za tak dużą opłatą? pozdrawiam. Kasia..
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych psim tematem. Jestem certyfikowaną groomerką - psim fryzjerem. Zawodu wyuczyłam się w Warszawie, lecz to na Naszym lokalnym rynku chcę zaoferować swoje usługi. Strzyżenie psa to nie tylko wykonanie fryzury, lecz proces polegający na właściwej pielęgnacji psa przez właściciela oraz współpracy zwierzęcia z fryzjerem. Odpowiedni sposób czesania i kąpieli skraca czas trwania usługi, czyli zmniejsza stres u psiaka i koszty dla właściciela. WAŻNE:Strzyżenie wykonuje bez pośpiechu. Zwierzęta do zabiegów pielęgnacyjnych nie są poddawane działaniom żadnych środków uspokajających lub usypiających. Wszelkie zabiegi wykonywane są na zasadzie współpracy z psem. Proszę poinformować mnie o trudnym charakterze ulubieńca, o problemach skórnych, alergii.Przyjmuje tylko pieski zdrowe, z aktualną książeczką zdrowia i szczepieniem przeciwko wściekliźnie.W trosce o zdrowie klientów, a także i swoje narzędzia sterylizuje po każdym zabiegu pielęgnacyjnym.Przed umówioną wizytą proszę wyjść z pieskiem na spacer w celu załatwienia potrzeb fizjologicznych. Proszę nie karmić psa by nie było mu ciężko stać na stole. Usługi groomerskie wykonujemy na czystych i wyczesanych psach. Jeśli wolą Państwo wykapać pieska w domu, proszę pamiętać, że przed kąpielą należy dokładnie rozczesać psa. Istnieje możliwość wykąpania pieska w gabinecie. "Ratuję" również pieski mocno skołtunione i sfilcowane. Dla ułatwienia pracy i skrócenia czasu usługi pieski strzyżone są bez obecności właściciela. Pod nieobecność właściciela pies współpracuje z fryzjerem i mniej się stresuje. Sprzęt i kosmetyki których używam są specjalistyczne i najwyższej jakości.
|
|
aTaGa myślisz ze ona aż tyle zarobiła zeby stać ją było na taki gest..? to dopiero początek kariery :) Niech Farna czy Kozidrak coś rzuci - te już stać :D
|
|
OFERUJE: -strzyżenie psów rasowych i nierasowych -rozczesywanie skołtunionej sierści -kąpiele kosmetyczne -pielęgnacja oczu i uszu -obcinanie pazurków -usuwanie kamienia nazębnego -usuwanie insektów (głównie pcheł i kleszczy) -porady dotyczące pielęgnacji i żywienia -PETSITTER: wyprowadzanie psa i opieka nad zwierzęciem w czasie wyjazdu właściciela. Cena podstawowego strzyżenia to 60zł. W przypadku mocno zaniedbanego psa cena ustalana jest indywidualnie. Współpracuję z lekarzem weterynarii, ponieważ w czasie strzyżenia mogą ujawnić się schorzenia o których właściciel wcześniej nie wiedział, np. stany zapalne uszu i skóry. Zapraszam do Gabinetu Weterynaryjnego"Alfa" ul. Polowa 15/75 lek. weterynarii tel. 600 230 353 groomer 608 631 685 Kasia..
|
|
odpicować dobre. Pimp MY Ride. Z malucha Porche nie zrobisz, także lepiej skocz z mostu.
|
|
Sunia wciąż nie ma domku.Noce coraz zimniejsze,a ona sama w budzie.
|
|
Został już tylko jeden szczeniak-piesek.
|
|
nic innego widać być nie może
|
|
tez nie ma problemu.sadzisz ze sie rozni wiele od starszych???wujek google ci wszystko wytlumaczy
|
|
a martucha nie zauwazyla ze ten temat nie jest o Polakach. I chybanie wie, że nigdy nie było przypadku, żeby Polak pobił jakiegoś Czeczena. Zawsze to oni biją Polaków.
|
|
do mnie tez wyslylali . ja odeslalam im jakis tam artukul prawny o piractwie bla bla i dali mi swiety spokoj . banda oszustow a biedni ludzie sie na to nabieraja .
|
|
Dobre buty emu kosztują 400zl jeżeli ci o takie chodzi wiem bo koleżanka kupowała. Kasia..
|
|
Konarzyce zajazd Wielbut czy jakoś tak ale cen nie znam noclegi na pewno maja
|
|
Jeszcze jedno moim zdaniem instytucje, które działają na terenie Łomży też powinny się tym zająć , i myślę że czytają i dobrze wiedzą co tam się dzieje i powinno im to dać dużo do myślenia bo jak widać, nie tylko pracownicy lecz i mieszkańcy się wypowiadają, i myślę że pora to sprawdzić od strony urzędowej, a kilka instytucji jest i powinny wyrazić zainteresowanie czymś takim.Więc urzędy do dzieła.
|
|
ok,śmietankowe.
|
|
Co tam Gracja.Casablanca to jest dopiero sala. Mogę ją odstąpić -lipiec 2013.
|
|
maly ma nowszego mercedesika to niech se załozy hak u dealera bo go stać.A ja mam najnowszy model BMW i sam se załozyłem bo mnie nie stać haha...
|
|
Quentin znalazlem twoja rozmowe z :" mirek wolek" o trasie rowerowej podaje link http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=194714&t=194714 fajna trasa???
|
|
Pytanie tylko jak długo na 4lomza przechowuje się logi :)
|
|
MARTUCHNAM "RIDICULOUS THAN" a nie "RIDICULOUS THEN". 'then' a 'than' to co innego... Jak coś "cytujesz" to błagam - nie z pamięci, złotko..
|
|
od piętnastego będą w biedronie. za 30zł. ...ale one są wstretne moim skromnym zdaniem.
|
|
za telefony ogłaszam pospolite ruszenie po 100 000 złotych na hospicjum rudy błazen z druhem
|
|
tak masz racje malutki mam złotą rączkę.roczkuj dalej...
|
|
ja już
|
|
Fantic nie podniecaj sie tak ,Nasza gwiazda ma w sobie te cos to jak wygra to super ....
|
|
Wolność słowa konstytucja pozwala, poza tym już mi to zapowiedziano telefonicznie i się z tym liczę jak widać.A odnośnie tego czy czytają ja to wiem szkoda że nic jeszcze nie robią czekają na prasę czy telewizje jeśli tak być może, że się doczekają.
|
|
jul srula zrzygac sie mozna jak sie czyta musialem wejsc i napisac ta lomzynska spolecznosc
|
|
serwis renault sie nadaje niedosc ze drogo to i samochodu nie umieja naprawic, polecam Auto-Experta na al.legionów szybko solidnie i tanio zrobia tylko wczesniej umów sie bo grafik maja napiety zostawiam nr. 604414455, facet chyba nazywa się Mariusz czy jakoś tak
|
|
Około godziny 21 znaleziono prawo jazdy mieszkańca ul. Rządowej . rudy błazen z druhem
|
|
Bardzo fajna, długi jej odcinek biegnie po gruntowych drogach, między nadrzecznymi łąkami, z dala od zgiełku, hałasu. Teraz pewnie jest tam duża ilość błota, ostatnio jeździłem tam jeszcze w lato to nawet wtedy było sporo błota, ale w każdym razie przejezdna jest trasa. Tak tylko uprzedzam, bo nie wszyscy lubią błoto. Jutro natomiast jeśli nie będzie padać, pewnie wybiorę się do Czerwonego Boru. Ktoś chętny na wspólną wycieczkę ?
|
|
Jeśli nie znalazł się właściciel to wrzuć zdjecie tego psa może ktoś go rozpozna szkoda psa.
|
|
Czym się zajmuje ta firma.
|
|
Witam wszystkich:) Czy w Łomży w ogóle znajdę szkołę capoeira dla dzieci? Może być tez kickboxing bądź karate. Proszę o jakieś szczegóły:)
|
|
A może lepiej do przedszkola ? Lub na podwórko żeby z dziećmi poobcował ?? rudy błazen z druhem
|
|
Sprawdzenie silnika buehhhehehhe , najlepiej wejdź do środka napewno sprawdzisz
|
|
Jeams :) Pisałem ci wczoraj barani łbie że szybciej zostaniesz ustalony niż my ?? Kasia..
|
|
tloku to sie nigdzie nie nadaje
|
|
dzieki ale na szczescie nie moje musze w domu patrzec "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Wyskakuje automatycznie okno, skanuje komputer i jak skonczy chce zeby podac dane do wplat zeby zaplacic. Nie mozna tego zamknac, usunac.
|
|
ludzie spędzający niedziele przed tv to lenie.. rudy błazen z druhem
|
|
bez przesady dasz rade musisz uiwerzyc w siebie
|
|
nawet farna dalej zaszła. Publika chciała odpadnięcia Julii, było to słychać xd. W końcu koniec tego i Jula do szkoły uczyć się śpiewu, a nie płakać do mikrofonu, że chłopy są źli. Kasia..
|
|
co się tak jej uczepiliscie jako osoby? A co do zakochania ona ma przecież męża! Dajcie spokój już tej dziewczynie. W niektórych odcinkach śpiewała lepiej niż Rubik. Niestety w Łomży jest ciężko coś osiągnąć a jej akurat się udało więc to nie powód żeby tak jak Joana krytykować Julitę,że jest poroniona tak jak ten program.
|
|
ten program stracil w moich oczach czy widzieliscie ta wpadke to wszystko jest od gory ustalone!!! w trakcie wypowiedzi Pana Kedziora, ktory mowil ze macie jeszcze 2 minuty na glosowanie juz na kilka sekund pojawily sie nr telefonu zeby wyslac smsy na Jule albo Rubika!!!Czy to przypadek !!!watpie !!... rudy błazen z druhem
|
|
gdzie jeszcze zjem z kurczaka? poprosze o numer telefonu, pozdr.
|
|
ten program to reżyserka totalna, szkoda gadać. Tylko w tym wszystkim szkoda mi naszej drużyny...
|
|
ciesze się że ci smakował on tylko miał aids tak jak ty teraz Kasia..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
To się nazywa, przedsiębiorczość i kreatywność, brawo:)
|
|
Dzięki Bogu są jeszcze ludzie wrażliwi na kocią i pieską niedolę.
|
|
bezpodstawne, poniewaz nie mają PISEMNEJ umowy z podpisem, nic by nigdy nie wygrali dlatego nie ma co sie przejmowac, tylko nie odbierac nic ani maili ani poczty nawet poleconej, a na przyslosc do sklepu i kupowac a nie rżnąc z neta, stac was na oplacenie internetu to i stac was na plyte czy film, bo teraz to tylko takie przekrety w tych czasach no a druga sprawa to idiotyczne klikanie ze sie zapoznaliscie z regulaminem, to juz tak ciezko przeczytac??!! no to macie, wlasnie takich jeleni szukaja...
|
|
niko lepiej szybko się popraw, przeproś i napisz ze tak naprawdę to popierasz sex z 6 latkami, bo zgnijesz w więzieniu za mowę nienawiści. A tak wogole - nie obrażaj psów.
|
|
Paliłam ponad 20 lat,rzuciłam 3 lata temu teraz jest dobrze ale pierwsze 6 miesięcy to był koszmar. Sama nie wiem jak to wytrzymałam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mam neo od ok 10 lat i wszystko jest ok. prędkość stabilna i brak przerw w dostawie. Kasia..
|
|
a ja mogę robić za przeszkodę na torze DiDi
|
|
siema bluespot odezwij sie na e mail moj brat jezdzi dt 125 i mowi ze chetnie polata. radziko16@wp.pl rudy błazen z druhem
|
|
już niebawem w Łomży rusza projekt Socatots. Wiecej o programie na stronie internetowej: http://www.socatots.pl/. Chętnych i ciekawych tego projektu zapraszam po więcej informacji. Tel.696758962
|
|
no, maruda jest fajny :) ....i jeszcze _mały_ też jest fajny :-* "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Mija, strona niewiarygodne.pl jest tak samo wiarygodna i treściwa jak gazeta Fakt. Takie strony nie są w ogóle źródłem wiedzy, stanowią nagonkę w poszukiwaniu taniej i niesprawdzonej sensacji. Kilka stron o szczepieniu http://fitness.wp.pl/zdrowie/aktualnosci/art649,najwieksze-mity-o-szczepieniach-ochronnych-.html http://zdrowie.onet.pl/zycie-i-zdrowie/zapomniane-choroby-znowu-grozne,1,4765638,special-art.html
|
|
Moze sie zamienisz ze mna na elektroakustyka :D "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Gratulacje! Po prostu bądź twardy i nie daj się złamać. Z głodu można umrzeć, ale nie bez papierosa ;)
|
|
odradzam Netie..lipa ciągle awarie maja . 2 tyg nie mialam neta a rachunek po reklamacji o...1.70 mniejszy :) smiech
|
|
hurtownia na przeciwko stacji paliw pryma .
|
|
Tak, ale w piśmie pisze że,gdy mnie nie ma w domu to i tak on może wejść czy to prawda?
|
|
A nawet jeżeli mają nakaz od prokuratury to podczas mojej nie obecności mogą wejść,wyłamać zamki?
|
|
zajmuje sie polerka lakieru i czyszczeniem oraz praniem srodka aut. jestem z zawodu lakiernikiem wiec znam sie na rzeczy. jesli bylby ktos zainteresowany to zapraszam 502230838
|
|
ja mogę ewentualnie sprzedać PSP 3004-white nieużywane.... PS: poszukaj w google -__-
|
|
Myślę,że słownik Ci zostawi.
|
|
Raczej się nie załapiesz...
|
|
kukulka idz się olej i podpal najlepiej zrobisz Kasia..
|
|
chcę zrobic to badanie prywatnie i mam kilka pytan do osob majacych do za soba. czy np rezonans glowy rozni się cenowo od rezonansu głowy i razem tez kregoslupa ? czy tez przeswietlaja całe ciało? i GDZIE MAM TO BADANIE OPLACIC CZY W JAKIM CZASIE OD OPLATY JE WYKONUJA ?
|
|
|
Poczytaj sobie swoje posty gościu.... To nie ja zaczęłam Cię obrażać........
|
|
prywatnie to od ręki, w szpitalu mają nowy sprzęt, płacisz i robisz, a na nfz to nie wiem. drogo kosztuje. a jak z kontrastem - to jeszcze więcej.cen nie znam, nie daj się na mówić na rezonans na ul. legionów w tej klinice - bo mają stary sprzęt po szpitalny i na złom się tylko nadaje. zadzwoń albo podejdz do szpitala po wiecej informacji.
|
|
Czy ktos zauwazyl moja absencje ? Wlasnie sobie o was przypomnialem i ciekawi mnie co slychac ? "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Nieobecność nieusprawiedliwiona?
|
|
alustic to ja ci wstawie : ) "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
a na kture pientro ? Kasia..
|
|
DOMEL?skoro nie ma firmy Terrazyt:(mam domela i polecam-alustica też mam i nie polecam(pakiety rozszczelniły sie po 2-3 latach) :)
|
|
Prawda 10 kg do przodu, ale to nie ważne trzymaj się.
|
|
Fantic, wysyłaj dalej sms-y. Może jedna z tych gwiazd będzie miała drobne na waciki ...
|
|
A myślałam ze z tymi zawyżanymi rachunkami to tylko u mnie tak;-/Czyli nie jestem sama heheheh,o reklamacjach nie wspomnę bo było ich trochę.No a teraz kończy mi się umowa i do widzenia.
|
|
???
|
|
NPS. Liga Umiarkowanych Pragmatyków - Zarząd główny Kontakt 18-400 Łomża, Wojska Polskiego 111 podlaskie Tel.: 509133173 Obszar działalności Łomża, woj. podlaskie DiDi
|
|
zalezy na jaki czas chcesz wypozyczyc? i ile w sumie bedzie tych km?
|
|
Pytanko mam do forumowiczów czy tylko ja mam taki problem że przychodzą mi sms-y z opóźnieniem np wieczorem powinien go dostać a dostaje o 8 rano. Nie wiem pytam bo z tym Orange różnie bywa ostatni przecież cała Łomża nie miała zasięgu więc nic nie wiadomo ;)
|
|
a moja siostra swoja wrzucila do pralki i suknia jak nowa ;)
|
|
Mnie ciekawi po co zasłaniają tablicę, skoro nie są to dane osobowe i ich upublicznianie jest legalne. Niech każdy jak parkuje jego sąsiad/mąż/córka itp. rudy błazen z druhem
|
|
To nie takie proste...też raz próbowałam ale się nie udało...no, ale może komuś tak, więc niech podpowie i mi :) Na nk w kilka sekund usuwasz a na fb...słyszałam że to nie możliwe...albo że trzeba się jakiś długi czas nie logować to samo się usunie ( chyba ) Kasia..
|
|
proszę: http://onsoftware.softonic.pl/jak-usunac-konto-na-facebooku
|
|
_mały_ z takim samym skutkiem mogę pognać Staśka jak i Ty Mariolkę..:D (..ale być może nadejdzie ten sądny dzień..;)) Kasia..
|
|
na nk trzeba do nich jeszcze pisać o usunięcie danych!
|
|
Tyle było już takich tematów, że aż nie mogę uwierzyć, iż przez lenistwo autorów powstają nowe. Dom - NEOSTRADA Mieszkanie w bloku - IST/Multimedia/Vectra Neostrada zazwyczaj dostarcza internet nie wolniejszy niż 6 mb/s, a w większości przypadków 'idzie' 10 mb/s lub 20 mb/s, więc wybó do domu jednorodzinnego jest prosty i bardzo korzystny.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://gdzienet.pl/
|
|
i wyszlo szydlo z worka. i bardzo dobrze :) Kasia..
|
|
Za rok będę budował dom i chcę kupić tanio pustaki. Czy jest możliwe kupić pustaki prosto z zakładu i w ten sposób obniżyć koszty. Za odpowiedzi z góry dziękuję.
|
|
Sprawę o podział majątku małżonków można wnieść po ustaniu wspólności ustawowej małżeńskiej. Jesli więc przed sprawą rozwodową nie znieśliście wspólności ustawowej, ustanie ona z chwilą orzeczenia (prawomocnie !) rozwodu. I wówczas można dzielić majątek - zgodnie przed notariuszem lub przed sądem, jeżeli nie ma porozumienia - tylko przed sądem. Właściwy jest sąd miejsca położenia majątku (art. 566 kpc.). Nie ma więc znaczenia, gdzie jesteś zameldowany, tylko to , gdzie jest majątek (np. mieszkanie) który ma być podzielony. Na podstawie art. 58 § 3 Kodeksu rodzinnego i opiekuńczego, na wniosek jednego z małżonków sąd może dokonać podziału majątku wspólnego w wyroku orzekającym rozwód, jeżeli przeprowadzenie podziału nie spowoduje nadmiernej zwłoki. Ale to rzadkość, praktycznie stosowane wtedy, gdy oboje małżonkowie zgadzają się na sposób podziału.
|
|
Coraz częściej nawet dodzwonic się nie idzie. Nie wiem jak to oni dalej sobie wyobrażają, ale w to na prawdę denerwuje!
|
|
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121003/STYLZYCIA03/121009796 http://expressilustrowany.pl/bitwa-na-glosy-wielka-pomylka-tvp-przeczytaj-list-internauty,artykul.html?material_id=4f8429ccfbaedd0753000000 http://muzyka.interia.pl/pop/news/bitwa-na-glosy-byl-blad-jednak-nie-zawazyl-na-wynikach,1783383,50 angel 13.04.12, 20:01 byłam w studio i tu również oszustwo zaobserwowałam co prawda małe i niegroźne ale jest,po tej "wizycie" umocniłam się już całkiem aż nawet za bardzo i z bólem stwierdziłam,że tv kłamie.I niech nikt nie wmawia,że z tym smsem to pomyłka i,że nic by to nie zmieniło wyniku grupy bo nie uwierzę,oszustwo to jedno a CHAMSTWO to drugie,lecz niegodne by je tolerować....Wszystko od startu jest ustawione ,od początku byłam pewna,że Monika nie wygra i że Bednarek wygra,ale to,że Rysiu wygrywał 3 razy pod rząd było już szokujące a to co z grupa Moniki zrobili-to CHAMSTWO,tak się nie robi ,niechby i odpadli ale nie w taki perfidny sposób,nawet jury między sobą stwierdziło,że to nie fair.Zresztą nie tylko oni i wierzcie lub nie dostali opinię najlepszych tamtego odcinka a tv kłamie i to jest jeden wielki teatr gdzie(podejrzewam tak) Bednarek ma wygrać lub(chyba się uśmieje do łez jak tak będzie)Rynkowski ma wygrać
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a ile bierze ta andrzejczuk? rzeczywiscie ladnie robi ale nie chce za ta usluge zaplacic niewiadomo ile
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |