poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TVP info ma zamknąć mordę!!!

Nie byłoby problemu ,żeby w MPC-u stosowali olej a nie miał .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TVP info ma zamknąć mordę!!!

aaaj zdziwiłbyś się ;) maluchem nie jestem. po prostu mam dość delikatne i krótkie rzęsy, są one nawet moim kompleksem dlatego chciałabym coś z nimi zrobić, Twój komentarz był jednak nie na miejscu ;]

rudy błazen z druhem

nie...no komputey im zabiorą? na jakiej podstawie..?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

pawelp to wielka ściema masz racje lecz jula dawno by odpadła patrz szczerze bez stronnie jula nie jest mega talentem po prostu jest od nas i to na nas inaczej wpływa zapytaj się kogoś kto nie jest związany z łomżą i mieszka conajmniej +150 km powie ci - jula nic wielkiego bardziej nagonka przez media i tyle ale jesteśmy i tak wszyscy za julą co nie zmienia faktu że musi ona jeszcze z parę lat posiedzieć w tym biznesie i może /życzę jej/ wyrośnie z niej łabędź a nie z niej robią drugą mandarynę /to było już widać na life/

Kotek cały czarny z białymi łapkami zadbany i wyuczony : )

kontakt: eeenjoy5@gmail.com

Korwin-Mikke tez jakies takie mało polskie :):):):)

JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA

Maruda ,meila dostałem odnośnie artykułów spożywczych do Twojej paczki,tylko nie pisałeś czy te mace też mają być koszerne?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org