Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVP info ma zamknąć mordę!!! |
Nie byłoby problemu ,żeby w MPC-u stosowali olej a nie miał .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVP info ma zamknąć mordę!!! |
aaaj zdziwiłbyś się ;) maluchem nie jestem. po prostu mam dość delikatne i krótkie rzęsy, są one nawet moim kompleksem dlatego chciałabym coś z nimi zrobić, Twój komentarz był jednak nie na miejscu ;] rudy błazen z druhem
|
|
nie...no komputey im zabiorą? na jakiej podstawie..? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
pawelp to wielka ściema masz racje lecz jula dawno by odpadła patrz szczerze bez stronnie jula nie jest mega talentem po prostu jest od nas i to na nas inaczej wpływa zapytaj się kogoś kto nie jest związany z łomżą i mieszka conajmniej +150 km powie ci - jula nic wielkiego bardziej nagonka przez media i tyle ale jesteśmy i tak wszyscy za julą co nie zmienia faktu że musi ona jeszcze z parę lat posiedzieć w tym biznesie i może /życzę jej/ wyrośnie z niej łabędź a nie z niej robią drugą mandarynę /to było już widać na life/
|
|
Kotek cały czarny z białymi łapkami zadbany i wyuczony : ) kontakt: eeenjoy5@gmail.com
|
|
Korwin-Mikke tez jakies takie mało polskie :):):):) JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Maruda ,meila dostałem odnośnie artykułów spożywczych do Twojej paczki,tylko nie pisałeś czy te mace też mają być koszerne?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |