sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pierwsza łomżyńska partia

jak widac jestesmy terene obojetnym tz mamy szanse

Odpowiedz na tę wiadomość

Wła¶nie .....jako¶ tak.....

fortyn kilka metrowe dziury bzdura...........!!!!!!!!!!!!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Re:

jestem za !!!!!!!!! bo nie moze byc tak ze cosw komoos zabraniamy po zatym dajy szanse.............................................??????????????i

Zbych

Re:

Trochę ostatnio włóczyłem się po Europie i zadawałem sobie pytanie: dlaczego Warszawa, a nawet Łomża s± tak negatywnie inne? W pewnym momencie zdałem sobie sprawę, że przecież Łomża leży nad wod± i nie ma ani jednej fontanny, a ogrody(parki) s± skandalicznie bylejakie. Widz±c "graj±ce fontanny" w Hamburgu pomy¶lałem sobie, że ...choćby taka jedna fontanna, z kolorowymi ¶wiatłami, choćby na "placu czerwonym" ..i trochę ławek... i kwiatów...i obudziłem się! PRZECIEż DO TEGO POTRZEBA WłADZ ZE ¦WIADOMO¦CIˇ WYŻSZYCH POTRZEB!
Nasi "radni" będ± przecież marzyć: o mamonie (prywatnie oczywi¶cie), o zleceniach dla swoich firm( od miasta lub proboszczów), o chałturach - ALE NIE O FONTANNIE PRZECIEŻ! Po co maj± mieszkańcom sprawiać przyjemno¶ć? Jeszcze się rozbestwi± i co będzie?
.... I znów się obudziłem już na dobre!
Pozdrawiam wszystkich w te upały!

Re:

Pamiętasz Zbychu - kiedy¶ była fontanna w naszym "pięknym" mie¶cie! Były kwiaty, ławeczki nawet troche drzewek, ale naszym "kochanym " władzom to przeszkadzało bo element się miał gdzie przed władz± - policj± - chować! Mnie osobi¶cie szkoda !!! Mimo dziwnych ludzi tam wtedy przesiaduj±cych było jednak kiedy¶ słychać szum wody!!!

Re:

to fajnie. witaj

Re:

Szanowni koledzy
Chciałbym wam przypomnieć, że jako argument na zlikwidowanie alejek, fontanny, kwietników itp., władze miasta podały chęć przywrócenia dawnego wygl±du placu (swoj± drog± dobrze, że nie postawili wozów kupieckich i Żydów). Czę¶ć osób które o tym decydowały do dzisiaj zajmuj± wysokie stanowiska w "mie¶cie" i s± utrzymywani przez mieszkańców.

Może kto¶ skorzystał na tym buduj±c dom? Gdzie¶ trzeba było wywie¶ć kostkę granitow±? Może kto¶ zbudował sobie z niej podmurówkę, ogrodzenie? Może zapłacono komu¶ za użyczenie działki jako składowisko gruzu?

Re: Pierwsza łomżyńska partia

Dziękuję za rady. i przemy¶lę to jeszcze. Choć widzę, że córka u babci szaleje z pieskiem. rozmawia z nim, nosi mu je¶ć. Może na które¶ urodziny? Dziękuje za posty.

www.wspolnydom.4lomza.pl

....szkoda słów....

....nawet samochodu się nie sprzeda bo po co miałby go kto¶ kupować...??

makabra

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Re: Pierwsza łomżyńska partia

Ronerts
W zasadzie sie z Tob± zgadzam. Mozna korespondować bezposrednio. Zechciej jednak uwzglednić, że zagladanie do tego w±tku nie jest obowi±zkowe. Szczególnie za¶ delikatna jest materia cenzurowania naszych wypowiedzi. Musisz zrozumieć, że nie mogę uchylać się od odpowiedzi na pytania, niezależnie od ich meritum i formy. Jednocze¶nie też nie mam zamiaru wdawać się w nadmierne szczegóły i odkrywać kulisy przed konkurencj±. Zechciej zauważyć, że dotychczas jedynie nasz komitet wyborczy ogłosił swój program. Jest on wystarczaj±co konkretnie sformułowany, by można było nas rozliczać z efektów. Nie obawiam się też nadmiernie, że nasze pomysły zostan± zerżnięte. Przecież nam o to chodzi, by nasze propozycje były realizowane. Po to kandydujemy.
Tak więc wybacz, lecz ze względu na szacunek dla zasad forum dyskusja w tym w±tku nie powinna być cenzurowana. Jest wiele innych tematów na forum i każdy może zajmować się tym co lubi.
Odno¶nie do stanowiska Qufera (Qufra?) wcale nie zamierzam przesadzać z argumentacj±. Pozostanę przy zasadzie: kto chce zrobić, szuka sposobu..
Szanuję zdania i opinie innych - jako Ľródło inspiracji i refleksji, lecz mam też swój rozum i swoje niemałe do¶wiadczenie (bardzo praktyczne). NIe zbij± mnie również z tropu "wstrz±saj±ce" reakcje, gdyż znam swoje możliwo¶ci i atuty, jak również ( tak jak każdy człowiek) swoje słabsze strony. Nie muszę się dowarto¶ciowywać za wszelka cenę ani rozpaczać z powodu krytyki czy nawet ataków. Pozostańmy więc przy swoim - zachowaniem wzajemnego szacunku. Dzięki temu nasze forum ma tak unikalny charakter - co jest warto¶ci± sam± w sobie.
Pozdrawiam
PS.
Nasz program jest dostępny w wiadomo¶ciach (All right reserved)

space

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org