Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POrtal w żałobie |
W okolicy nie ma nigdzie a krzaczki o których piszesz to pigwowiec i to co sprzedają na rynku to to samo A piwga a pigwowiec to jest róznica:) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POrtal w żałobie |
to może i pompę ...uj strzelił.Siedzi może z 7 lat.Nie wiesz,gdzie w Łomży te pompy robią?
|
|
Dnia 11 października w godz. 12-14 w okolicy sklepu Media Expert a stacją Pryma zgubiono szary portfel marki Nike, zawierał on ważne dokumenty. Wystarczy aby same dokumenty bez pozostałej zawartości zostały wrzucone do skrzynki na listy. Uczciwego znalazce Proszę o kontakt 516 220 955 lub o wiadomość na adres: transfer90@o2.pl facmen
|
|
na Sikorskiego zaraz przy wylocie na Zambrów,przed rondem
|
|
dobrze by było żebyś teraz wytarł pompe do sucha na zewnątrz,i położył pod nią kawałek papieru i patrzył czy czasem przez pompe Ci nie leci
|
|
Jesteś żałosna. Nie wypowiadaj się co do mojej wiary bo nie wiesz czy jestem Żydem, Masonem, czy Buddystą. Co cię to obchodzi jaką wiarę wyznaję? Nie twój interes. Wracaj do swego koryta i żryj dalej to co ci gospodarz naleje. Gdzie tu widzisz nienawiść? Traktuje cię jak ostatnie kurwisko bo na takie traktowanie zasługujesz. Tu nie ma nienawiści. Zasługujesz na to. Co do tego tematu - w którym momencie zauważyłaś nienawiść? To, że propaguję wiedzę na temat Islamu? To chyba fajnie jak ludzie dowiedzą się więcej. W tym filmiku nie ma ani jednego kłamstwa. To są cytaty z Koranu!!! To moze i czytanie koranu uważasz za sianie nienawiści? Tu byś miała rację - Koran to księga nienawiści do Żydów, Chrześcijan, ateistów, pederastów. Koran to nienawiść do wszystkiego co nie islamskie.
|
|
a pamietam jak ten maruda cieszył się, że reżim ściga ludzi za wpisy.
|
|
belfer, ktoś się popisał kompetencjami i nieuchronnie idzie ku upadkowi, haha, niezłą rozrywkę zapewniło MPEC na piątkowy wieczór:)
|
|
Pewnie i ja coś tam zapamiętałem.
|
|
Ja tam Sportów i Klubowych nie paliłem
|
|
juz sie odezwalem
|
|
jedrulas weź wrzuć jakiś filmik instruktażowy - w swoim wykonaniu oczywiście - bo nie wiem o co Ci chodzi. Z fleszem skierowanym na F***** thx Chelsea ;)
|
|
W 79r. to _maly_ już swoim fiatem 126p pomykał,a Mariolce to gały aż na wierzch wyłaziły.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |