czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POrtal w żałobie

W okolicy nie ma nigdzie a krzaczki o których piszesz to pigwowiec i to co sprzedają na rynku to to samo A piwga a pigwowiec to jest róznica:)

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POrtal w żałobie

to może i pompę ...uj strzelił.Siedzi może z 7 lat.Nie wiesz,gdzie w Łomży te pompy robią?

Dnia 11 października w godz. 12-14 w okolicy sklepu Media Expert a stacją Pryma zgubiono szary portfel marki Nike, zawierał on ważne dokumenty. Wystarczy aby same dokumenty bez pozostałej zawartości zostały wrzucone do skrzynki na listy. Uczciwego znalazce Proszę o kontakt 516 220 955 lub o wiadomość na adres: transfer90@o2.pl

facmen

na Sikorskiego zaraz przy wylocie na Zambrów,przed rondem

dobrze by było żebyś teraz wytarł pompe do sucha na zewnątrz,i położył pod nią kawałek papieru i patrzył czy czasem przez pompe Ci nie leci

Jesteś żałosna. Nie wypowiadaj się co do mojej wiary bo nie wiesz czy jestem Żydem, Masonem, czy Buddystą.
Co cię to obchodzi jaką wiarę wyznaję? Nie twój interes. Wracaj do swego koryta i żryj dalej to co ci gospodarz naleje.

Gdzie tu widzisz nienawiść?
Traktuje cię jak ostatnie kurwisko bo na takie traktowanie zasługujesz. Tu nie ma nienawiści. Zasługujesz na to.

Co do tego tematu - w którym momencie zauważyłaś nienawiść? To, że propaguję wiedzę na temat Islamu? To chyba fajnie jak ludzie dowiedzą się więcej.

W tym filmiku nie ma ani jednego kłamstwa. To są cytaty z Koranu!!!

To moze i czytanie koranu uważasz za sianie nienawiści?
Tu byś miała rację - Koran to księga nienawiści do Żydów, Chrześcijan, ateistów, pederastów. Koran to nienawiść do wszystkiego co nie islamskie.

a pamietam jak ten maruda cieszył się, że reżim ściga ludzi za wpisy.

belfer, ktoś się popisał kompetencjami i nieuchronnie idzie ku upadkowi, haha, niezłą rozrywkę zapewniło MPEC na piątkowy wieczór:)

Pewnie i ja coś tam zapamiętałem.

Ja tam Sportów i Klubowych nie paliłem

juz sie odezwalem

jedrulas weź wrzuć jakiś filmik instruktażowy - w swoim wykonaniu oczywiście - bo nie wiem o co Ci chodzi. Z fleszem skierowanym na F*****

thx Chelsea ;)

W 79r. to _maly_ już swoim fiatem 126p pomykał,a Mariolce to gały aż na wierzch wyłaziły.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org