niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Największy obecny wróg hameryki i nie tylko.

Będę jechał po południu ok. 17-19, mogę się jakoś dopasować. Napisz mi maila, bo nie lubię w takich miejscach jak to forum zostawiać swojego numeru telefonu ;-)

sfule (at) wp.eu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Największy obecny wróg hameryki i nie tylko.

Zrób tak jak napisał sejmikg

Autor: filmofan
Ja kupowałem tam też dekoder Cabletech i jest wszystko ok. Poleciłem ten sklep kilku moim znajomym i nikt nie narzeka na ich tunery. Pewnie to wina anteny.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

martucha - wyjaśnij mi swoją logikę.
Uważasz, żeskoro jacyś Polacy, gdzieś tam daleko narozrabiali to ja powinienm za to utrzymywac nożowników? Dlaczego twoim zdaniem ja mam utrzymywac tych nożowników?

Jak osoba jest zarażona to szczepienie chyba niepotrzebne? Logiczne, że niekonstytucyjne. Dam Ci przykład cofnijmy się do roku 2009 do świńskiej grypy i wtedy załóżmy, że ta ustawa jest wtedy aktywna, to Polska zakupiłaby szczepionki, bo nie decydowałaby Minister Kopacz tylko Sanepid i na siłę wbrew naszej woli w asyście lekarza i policji by nas szczepili. O tym mówi nowa ustawa, która podpisał prezydent jak Polacy grzali za przeproszeniem tyłki na wczasach i nikt nie miał o tym pojęcia, żadnej debaty nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mają nas za ciemną masę. Na szczęście adwokat, który wystąpił w TVN niedawno powiedział, że złożył już zaskarżenie ustawy do Strassburga, że jest niekonstytucyjna.

Masakra ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org