Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Największy obecny wróg hameryki i nie tylko. |
Będę jechał po południu ok. 17-19, mogę się jakoś dopasować. Napisz mi maila, bo nie lubię w takich miejscach jak to forum zostawiać swojego numeru telefonu ;-) sfule (at) wp.eu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Największy obecny wróg hameryki i nie tylko. |
Zrób tak jak napisał sejmikg Autor: filmofan Ja kupowałem tam też dekoder Cabletech i jest wszystko ok. Poleciłem ten sklep kilku moim znajomym i nikt nie narzeka na ich tunery. Pewnie to wina anteny. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
martucha - wyjaśnij mi swoją logikę. Uważasz, żeskoro jacyś Polacy, gdzieś tam daleko narozrabiali to ja powinienm za to utrzymywac nożowników? Dlaczego twoim zdaniem ja mam utrzymywac tych nożowników?
|
|
Jak osoba jest zarażona to szczepienie chyba niepotrzebne? Logiczne, że niekonstytucyjne. Dam Ci przykład cofnijmy się do roku 2009 do świńskiej grypy i wtedy załóżmy, że ta ustawa jest wtedy aktywna, to Polska zakupiłaby szczepionki, bo nie decydowałaby Minister Kopacz tylko Sanepid i na siłę wbrew naszej woli w asyście lekarza i policji by nas szczepili. O tym mówi nowa ustawa, która podpisał prezydent jak Polacy grzali za przeproszeniem tyłki na wczasach i nikt nie miał o tym pojęcia, żadnej debaty nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mają nas za ciemną masę. Na szczęście adwokat, który wystąpił w TVN niedawno powiedział, że złożył już zaskarżenie ustawy do Strassburga, że jest niekonstytucyjna.
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |