niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawda o niemieckich zbrodniach znów nieznośna dla platformy społecznościowej

wybiera się do kina na premiere superprodukcji ''Bitwy pod Wiedniem''?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawda o niemieckich zbrodniach znów nieznośna dla platformy społecznościowej

Poszukuję namiarów na biegłego sądowego rzeczoznawce z Łomży bądź okolic który jest rzeczowy i nie zedrze z człowieka za dużo.

Re: Prawda o niemieckich zbrodniach znów nieznośna dla platformy społecznościowej

mam do was takie pytanie? spotkałem sie z dziwną promocją sprzedaży piwa po złotówce. myślicie że jest dobre czy to jakieś zlewki i odpadki?

Dzięki wszystkim za za odp ;)
jędrulas a wiesz jak się formatuje ? tak mniej wiecej

Pójdziesz to sprawdzisz. W czym problem?

Ja polecam pana Marcina Niklewicza, pracuje w Urzędzie Gminy.

Kiedyś już pisałem, ale powtórzę się, kiedyś za granicą obok mnie mieszkała pewna Polka, starsza kobieta pochodząca gdzieś z okolic Sandomierza. Swego czasu pracowała w barze i powiedziała mi, że każde piwo jakie dostawali występowało w trzech rodzajach, np. Tyskie, było -dobre -słabe -chu*owe. Jedna konkretna marka a znacznie potrafiło się od siebie różnić ;) W marketach też bardzo często są promocje na piwo, i zazwyczaj te tańsze to najmniej wartościowy gatunek co da się wyczuć. Ale konsument i tak się skusi, w sumie nawet taka "marka" jak VIP się sprzedaje więc kto nie kupi żywca za dajmy na to 2 zł za sztukę ;)

Ale się nam calvas pod.niecił :):):)

hahahahahah:)

Kasia..

Dnia 11 października w godz. 12-14 w okolicy sklepu Media Expert a stacją Pryma zgubiono szary portfel marki Nike Uczciwego znalazce Proszę o kontakt 516 220 955 lub o wiadomość na adres: transfer90@o2.pl

rudy błazen z druhem

Nie należałoby przekreślać tego baru(?), (restauracji?). To zwykła promocja. Właściciele ratują się, jak mogą. Zresztą browary zawsze pod koniec roku rozliczeniowego też stosują promocje. To nie jest dziwne w naszej sytuacji ekonomicznej. Piwko po 1,-PLN nie jest sfałszowane! To chwyt reklamowy. O tej porzę roku można wpaść w góry i łyknąć na. tatrę czy innego browca m-ki okocim nawet w cenie 0,50PLN. Smacznego.
P.s. Najzdrowszy dla ducha jest produkt marki Łomża.

dr Sęk to się nawet dla dorosłych nie nadaje. Bardzo nieprzyjemna. Raz u niej byłam i więcej nie pójdę, a tym bardziej z dzieckiem.

Czy dr Pióro przyjmuje dzieci?

w sądzie mają listę i Ci udostępnią.

hahahahahahaha naprawde jestes zalosny nie potrafisz odepszec moich argumentow to posuwasz sie do tego..a tu akurat zebym chciala moglabym cie okarzyc o pomowienia czlowieku..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org